DayTrading: Środa 15.06.2016
Re: DayTrading: Środa 15.06.2016
Spokojnie, glowny ruch pojawi sie za 13 min , gdy przemówi kobieta bez szyi.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

-
- Gaduła
Ja to raczej eskę na edwardzie widzę na 1.15
, ale co mogę wiedzieć. Dziś dane dały bardzo przyjemnie poskaplić nawet sl nie odczułem wycinania.

Fed utrzymał stopy procentowe na niezmienionym poziomie 0,5%, argumentując swoją decyzję koniecznością poprawy sytuacji na rynku pracy oraz koniecznością dotarcia do celu inflacyjnego na poziomie 2%. Zaznaczył również, że sytuacja gospodarcza w USA jest dobra i wkrótce będzie można podjąć decyzję o podwyżce stóp procentowych.
Większość członków Rezerwy Federalnej, bo aż dziesięcioro, w tym Janet Yellen uważają, że stopy procentowe powinny być podniesione.
Zwykle mydlenie oczu.
Większość członków Rezerwy Federalnej, bo aż dziesięcioro, w tym Janet Yellen uważają, że stopy procentowe powinny być podniesione.
Zwykle mydlenie oczu.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

ajron pisze:Spokojnie, glowny ruch pojawi sie za 13 min , gdy przemówi kobieta bez szyi.

well ... może oni byli bliźniaczym rodzeństwem rozdzielonym przy porodzie?...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ED można ryzykować S:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja bym nie ryzykował. Jak wrzucasz kamień do stawu to trzeba poczekać aż się wyklaruje żeby zobaczyć co się czai pod wodąkarnak pisze:ED można ryzykować S:
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
co mowi reptilianka? do mnie dochodza sluchy zeby ladowac sie w eski 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- fx-technik
- Fanatyk
1.12800 tak pisałem, proszę sprawdzić.
1.13050 że trzeba Stop Loss postawić, tak pisałem, proszę sprawdzić.
1.13050 że trzeba Stop Loss postawić, tak pisałem, proszę sprawdzić.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2016, 20:42 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
ED --- S na 5 min zarabia: