a gdzie to można oglądać?TsunamiPL pisze:Mam wrażenie, że zadający pytania lepiej ogarniają ekonomię od Yellen
DayTrading: Środa 14.12.2016
Re: DayTrading: Środa 14.12.2016
https://www.federalreserve.gov/mediacen ... adcast.htmArktik pisze:a gdzie to można oglądać?TsunamiPL pisze:Mam wrażenie, że zadający pytania lepiej ogarniają ekonomię od Yellen
The only way is up
e nie. Tylko ona strasznie musi uważać co i jak mówi. Jedno słowo, jeden akcent i zwała albo erekcja.TsunamiPL pisze:Mam wrażenie, że zadający pytania lepiej ogarniają ekonomię od Yellen

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
mam wrażenie, że po FED mieliśmy test szczytu na sp500 i już to był szczyt wszystkich szczytów u jankesów.....
Bardzo możliwe.Stachuu pisze:mam wrażenie, że po FED mieliśmy test szczytu na sp500 i już to był szczyt wszystkich szczytów u jankesów.....
The only way is up
Ja teżTsunamiPL pisze:Nie strasz dog bo się boję szorcić edka przez ciebiexhDog pisze:Czuje jakiś szwindel

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
eurusd dopiero L na 1,035 albo cos w tych okolicach z L czekajcie jeszcze
andrut pisze:No i piknie, a teraz , zaraz , już za momencikRafal152 pisze:Andrut widział Ty to szrpnięcie na WTI na minutówce ? To były moje TP![]()
ja na razie odpuszczam bo nie rozumiem co oni teraz chcą zrobić jak wrócą powyżej 51.20 to sie będę brał za L

Ja też tak uważam, a pokazuje to jako pierwszy indeks Russel 2000, który odpadł od oporu kilka dni temu.Stachuu pisze:mam wrażenie, że po FED mieliśmy test szczytu na sp500 i już to był szczyt wszystkich szczytów u jankesów.....

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czyli wg. FED jest w USA świetnie.
Wg Trumpa jest bardzo źle, a ludzie go wybrali bo oni nie czują tego świetnie,o którym mówi FED.
Wg Trumpa jest bardzo źle, a ludzie go wybrali bo oni nie czują tego świetnie,o którym mówi FED.
The only way is up