DayTrading: Środa 14.08.2013
Re: DayTrading: Środa 14.08.2013
Wg mnie ujek będzie spadał jeśli się uformuje kolejna świeca na H1, ostatnio zarówno na H1 jak i H4 układa się super regularnie ale oczywiście trzeba być czujnym aby w porę zmienić front gdyby co ; )
Człowiek, który nie robi błędów, zazwyczaj po prostu nic nie robi.
dane o zamówieniech w hiszpanii chuj*** a jednak edek nie ruszył
jeżeli cena nie pokona wymienionego warunku to kontynuujemy cel na poziomie 1,3209zeuss pisze:kierunek dla edwarda na dzisiaj to 1,32853, 1,33119 warunkiem do tego jest wyjście powyżej poziomu 1,326700.
na daxie możliwe spadki gdyż może się utworzyć potencjalna flaga na d1
z uwagi na to że jesteśmy pod oporem można sobie pozwolić na eskę, ze stosunkowo małym sl jak na długoterminową.
co do edka to mam podobne zdanie co zeuss
z uwagi na to że jesteśmy pod oporem można sobie pozwolić na eskę, ze stosunkowo małym sl jak na długoterminową.
co do edka to mam podobne zdanie co zeuss
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Rhass pisze:Wg mnie ujek będzie spadał jeśli się uformuje kolejna świeca na H1, ostatnio zarówno na H1 jak i H4 układa się super regularnie ale oczywiście trzeba być czujnym aby w porę zmienić front gdyby co ; )
poki co odbil sie od 61.8
Witam.
A co z kangurem?u mnie zakończył falę 4 i chyba pora żeby zaczął rosnąć, jakie są Wasze opinie?
A co z kangurem?u mnie zakończył falę 4 i chyba pora żeby zaczął rosnąć, jakie są Wasze opinie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Brak zysków to jeszcze nie strata.
dax
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kamasoni pisze:dax
całkiem możliwe, zobaczymy jak dojdzie do tego poziomu wtedy rynek zweryfikuje

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
kilka dni temu
długoterminowoNie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
u mnie kangur konsekwentnie LButterfly pisze:Witam.
ciekawe co zrobi kabel po danych ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...