wczoraj trochę roboty miałem na okienku i nie bardzo było z czasem na wykresy
Narazie Pivot 3,7957 z W dał radę i zatrzymał spadek na 2 dni, więc jeżeli teraz go rozmienią to ostatnim poziomem ratunku pod L jest 3,7851
patrząc na D to w dłuższym terminie jednak widziałbym USDPLN 3,70/69, ale też EURPLN 4,49/50... żeby rosło musi najpierw mocno spaść
jeżeli te poziomy zafunkcjonują na PLN to edek w okolicach 1,22
może to abstrakcja na teraz, ale klepnięcie przez sejm zgody na pakiet pomocowy €57 mld powinno uruchomić działanie NBP(interwencje) i na siłę osłabienie zł, żeby wpadły mld złotych z różnicy kursowej, bo łatwo policzyć, że przy zmianie kursu na EURPLN tylko o 10gr rząd dostanie w gratisie kilka mld zł
U mnie dzisjaj pusto na okienku --- zostala tylko spekula
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Chyba będa pompować jeszcze wyżej.. Scenariusz sie nie sprawdza, trzeba bedzie się jakoś wycofac z tego.. Paniki NIET.
Ps. Dopiero po wybiciu dołem tej konsoli można cos rozegrac na SSS. dupa. Pchaja się do góry i podejrzewam ze wywala to jeszcze góra ten kanał. Tak dla hecy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2021, 14:10 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 3 razy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.