DayTrading: Środa 14.03.2018
Re: DayTrading: Środa 14.03.2018
swiezak co do grania to juz ci pisalem
to sie nazywa miec nosa lub czuc rynek
ty ani nosa nie masz ani rynku nie czujesz tylko jestes zapatrzony w te swoje bzdurne kreski
ty ani nosa nie masz ani rynku nie czujesz tylko jestes zapatrzony w te swoje bzdurne kreski
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- harymilloki
- Maniak
XAB pisze:swiezak co do grania to juz ci pisalem
Lepiej zajmij sie swoimi analizami a nie obrażasz i szydzisz z tego co robia inni .
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Dotarli do poziomu gdzie moga zaparkować. Różne ważne fibo się tutaj nakładają. +10k od rana, bez pozycji..
-- Dodano: 14 mar 2018, 10:32 --
Re: DayTrading: Wtorek 13.03.2018
No i poparzmy gdzie jest SP500:
-- Dodano: 14 mar 2018, 10:32 --
Durne kreski powiadasz... Tak się skłąda, że w grubych interwałów też potrafię nieźle przewidzieć co zrobią. Wczoraj na koniec dnia pisałem tak:XAB pisze:swiezak co do grania to juz ci pisalem
Re: DayTrading: Wtorek 13.03.2018
resources/image/152375Post13 mar 2018, 23:28
TsunamiPL pisze:
Jutro:
- giełdy s
- jen s
- edek, kabel L
Zobaczymy, ale sytuacja wygląda na czytelną
Są dwie możliwości według mnie. Albo odbiją się od okolic 2760, czyli praktycznie już teraz albo spadną na fibo 61%. Na 2760 jest całkiem niezłe wsparcie. Ja bym na razie optował za L, tym bardziej że DAX coś pod koniec nie chciał spadać. A jeśli pójda dalej w dół.. no to armagedon na DAX-ie
No i poparzmy gdzie jest SP500:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- harymilloki
- Maniak
Obecnie zloto na h4 kiepsko wyglada pod wzrosty
wydaje mi sie ze jedetesmy w korekcie prostej nie zlozonej tazke moga odbic szybko
wydaje mi sie ze jedetesmy w korekcie prostej nie zlozonej tazke moga odbic szybko
"cierpliwość popłaca..."
A jak z luką na DAX, domkną dzisiaj ?
- harymilloki
- Maniak
andrzej55 pisze:A jak z luką na DAX, domkną dzisiaj ?
Jak dla mnie okazja do sprzedazy na DAX ... Obecnie korekta ... I tak jak mowie od jakiegos czasu korelacja wraca.
"cierpliwość popłaca..."
Jak amerykanie znowu zaczną spadać to tak. Ale biorąc jak wszyscy są napaleni na spadki, to pewnie będą ciągnąc do góry. Kluczowa strefa to 2782-2784. Tam się okaże co zrobią.andrzej55 pisze:A jak z luką na DAX, domkną dzisiaj ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
Jesli moj scenariusz sie potwerdza to zaraz powinni odbic na DAX
"cierpliwość popłaca..."
Witajcie Koledzy. Jako zawodowy trader dowiedziałem się że Trump ma w planach nałożenie ceł na Chiny. Stąd też wczorajsze tąpnięcie na nasdaqu między innymi
https://www.money.pl/gielda/wiadomosci/ ... 00649.html
Ale uwaga na takie wiadomości bo jak się okaże że cofną decyzję to widzimy nowe szczyty przynajmniej na sp500

Ale uwaga na takie wiadomości bo jak się okaże że cofną decyzję to widzimy nowe szczyty przynajmniej na sp500
Dokładnie. Będzie duża niepewność. Od wojny handlowej zaczął się wielki kryzys w 1929r z tego co pamiętam. Jak zaczną na serio spadać w USA to DAX spadnie do zera.majkel79 pisze:Witajcie Koledzy. Jako zawodowy trader dowiedziałem się że Trump ma w planach nałożenie ceł na Chiny. Stąd też wczorajsze tąpnięcie na nasdaqu między innymi![]()