Nieśmiertelny Trader pisze:...do tego podobna infrastruktura, wielkosc obszarowa panstwa jak i ludnosci

Nieśmiertelny Trader pisze:...do tego podobna infrastruktura, wielkosc obszarowa panstwa jak i ludnosci
Obecnie mam shorty na listku i longi na kangurze. Obecnie listek upewnił Mnie w tym, że moge jeszcze dołożyć longow na kangurze.barabaszek pisze: I jak Panowie, wykorzystujecie korelacje w tradingu?
Mysle, że do DT sie nie nadaje. Jeśli już to do looong termbarabaszek pisze: I jak Panowie, wykorzystujecie korelacje w tradingu?
to longi masz na listku, S na parze, z kwotowanym dolarem kanadyjskim.Nieśmiertelny Trader pisze:
Obecnie mam shorty na listku i longi na kangurze. Obecnie listek upewnił Mnie w tym, że moge jeszcze dołożyć longow na kangurze.
Mnie bardziej interesują korelacje, gdy się rozjeżdżają ;-)Cblondyn pisze:Mysle, że do DT sie nie nadaje. Jeśli już to do looong termbarabaszek pisze: I jak Panowie, wykorzystujecie korelacje w tradingu?
tak mambarabaszek pisze:to longi masz na listku, S na parze, z kwotowanym dolarem kanadyjskim.Nieśmiertelny Trader pisze:
Obecnie mam shorty na listku i longi na kangurze. Obecnie listek upewnił Mnie w tym, że moge jeszcze dołożyć longow na kangurze.
ale przecież Jessie kupował drogo i sprzedawał jeszcze drożej, rzadko kiedy łapał dołki, chyba że miał przeciek. Z resztą On zmieniał Swoją metodę całe życie by finalnie ''strzelić Sobie w łeb''dobryfxplayer pisze:kupuj tanio. sprzedawaj drogo. żadne korelacje!
Bo ja bym to ujął tak. Sprzedaj zawsze drożej niż kupiłeś. Choćby nawet drogoNieśmiertelny Trader pisze:ale przecież Jessie kupował drogo i sprzedawał jeszcze drożej, rzadko kiedy łapał dołki, chyba że miał przeciek. Z resztą On zmieniał Swoją metodę całe życie by finalnie ''strzelić Sobie w łeb''dobryfxplayer pisze:kupuj tanio. sprzedawaj drogo. żadne korelacje!