Czekajcie na tąpniecie .Sygnałem może byc wybór papieża z Węgier
DayTrading: Środa 13.03.2013
Re: DayTrading: Środa 13.03.2013
Czekajcie na tąpniecie .Sygnałem może byc wybór papieża z Węgier
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Narysować można owszem ale i tak obowiązująca jest zawsze ta z wyższego TFrafmax pisze:moge narysowac cn 5 roznych TL dla edka w tej chwili i kazda mozna uznac , odpowiednio argumentujac, za obowiazujaca.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Seneka
Wystarczą 3 i to z wyzszych TF zeby pokazac ze podejmowanie decyzji w oparciu tylko o TL jest z du..y wziete.cajto pisze:To narysuj, tylko żeby były logicznie poprowadzone a nie z du..y wzięte.rafmax pisze:moge narysowac cn 5 roznych TL dla edka w tej chwili i kazda mozna uznac , odpowiednio argumentujac, za obowiazujaca.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kolego, tam jest jedna linia która ciągle działa. Najpierw naucz się patrzeć, potem czytać, a dopiero później krytykuj.rafmax pisze:Wystarczą 3 i to z wyzszych TF zeby pokazac ze podejmowanie decyzji w oparciu tylko o TL jest z du..y wziete.cajto pisze:To narysuj, tylko żeby były logicznie poprowadzone a nie z du..y wzięte.rafmax pisze:moge narysowac cn 5 roznych TL dla edka w tej chwili i kazda mozna uznac , odpowiednio argumentujac, za obowiazujaca.
Kolego, tam jest jedna linia która ciągle działa. Najpierw naucz się patrzeć, potem czytać, a dopiero później krytykuj.[/quote]cajto pisze:Wystarczą 3 i to z wyzszych TF zeby pokazac ze podejmowanie decyzji w oparciu tylko o TL jest z du..y wziete.cajto pisze:To narysuj, tylko żeby były logicznie poprowadzone a nie z du..y wzięte.rafmax pisze:moge narysowac cn 5 roznych TL dla edka w tej chwili i kazda mozna uznac , odpowiednio argumentujac, za obowiazujaca.
Tak tak, widac to na wykresie ze jest jedna... i ze nie było na niej "FEJKA". Tak jak mowiłem TL to jedno wielkie pole do naginania rzeczywistosci pod własne widzi mi sie. Nie jest natomiast samodzielnie na tyle wiarygodnym narzedziem zeby mozna był na jej podstawie podejmowac decyzje inwest.
chmura ichimoku fajnie obrazuje inie trendu na h4,
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- książe ciemności
- Gaduła

jak myślicie dać teraz longa na aud/usd formacja orgr
Wystarczą 3 i to z wyzszych TF zeby pokazac ze podejmowanie decyzji w oparciu tylko o TL jest z du..y wziete.[/quote]
Kolego, tam jest jedna linia która ciągle działa. Najpierw naucz się patrzeć, potem czytać, a dopiero później krytykuj.[/quote]
Tak tak, widac to na wykresie ze jest jedna... i ze nie było na niej "FEJKA". Tak jak mowiłem TL to jedno wielkie pole do naginania rzeczywistosci pod własne widzi mi sie. Nie jest natomiast samodzielnie na tyle wiarygodnym narzedziem zeby mozna był na jej podstawie podejmowac decyzje inwest.[/quote]
Ale czy Ty podejmujesz na podstawie jednego czynnika decyzje? Jezeli tak to ona zawsze jest obarczona dużym ryzykiem niezależnie od podstawy tej decyzji. Zawsze konfluencja zmniejsza ryzyko. A LT jeżeli jest prawidlowo narysowana z wysokiego TF np.D1 pokazuje kierunek gry
Kolego, tam jest jedna linia która ciągle działa. Najpierw naucz się patrzeć, potem czytać, a dopiero później krytykuj.[/quote]
Tak tak, widac to na wykresie ze jest jedna... i ze nie było na niej "FEJKA". Tak jak mowiłem TL to jedno wielkie pole do naginania rzeczywistosci pod własne widzi mi sie. Nie jest natomiast samodzielnie na tyle wiarygodnym narzedziem zeby mozna był na jej podstawie podejmowac decyzje inwest.[/quote]
Ale czy Ty podejmujesz na podstawie jednego czynnika decyzje? Jezeli tak to ona zawsze jest obarczona dużym ryzykiem niezależnie od podstawy tej decyzji. Zawsze konfluencja zmniejsza ryzyko. A LT jeżeli jest prawidlowo narysowana z wysokiego TF np.D1 pokazuje kierunek gry
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
- Seneka
- Seneka
-
Vanitas Vanitatum
- Gaduła

Dzisiaj dużo ważnych danych ze stanów, chooj wie jak się zachować, może całkiem rynek opuścić, bo to ruletka...