DayTrading: Środa 13.03.2013
Re: DayTrading: Środa 13.03.2013
edek wychaczy dzis okolice 2880-2900, tam bedzie miejsce na korekte, powrot w okolice 2970-3000
nowa jakość
Bemowo pisze:kabel testuje linię lustra wody - obroni czerwony prostokąt
przypuszczam, że będzie się bujał przez kilkanaście godzin
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
mówiłem uważać na longi na ejku dziś, rajd ichimoku nadal się realizuje, zresztą zrealizowały mi się dwie piękne s ki wiec na dziś już tylko obserwuje, bo na daily na jutro zapowiada się jeszcze ciekawiej 

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- ForexTig3r
- Maniak
Skoro twierdzisz, że zaczęło spadać to może pora na nowe okularyklimokrates pisze: Dobra nie brnij po prostu powiedziałeś L jak zaczęło spadać, więcej tego komentować nie trzeba. Za chwile jeszcze powiesz, że L na kilka pipsów można było złapać.
Wsparcie na D1 1.29291

Jak ktoś liczył na więcej to najwyżej zaliczył BE,co nie zmienia faktu, że transakcja była dobra... (30 pipsów)
Ostatnio zmieniony 13 mar 2013, 15:20 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
wg mnie 124,20 i 123,80 to ciekawe pozuiomy pod kupna z nieduzymi sl
O szerz kurde, pomyłka o 50 pips.
Cugan to przez Ciebie. Wystraszyłeś byczki!
Edit: goldi spada, edzio spada... może ta kasa popłynie na nasz grajdół, ehhh się rozmarzyłem
Cugan to przez Ciebie. Wystraszyłeś byczki!
Edit: goldi spada, edzio spada... może ta kasa popłynie na nasz grajdół, ehhh się rozmarzyłem

Ostatnio zmieniony 13 mar 2013, 15:26 przez antoniZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
ja nie wiem po co się upierać. Każdy tu się myli i nei ma chyba człowieka który się na forex nie myli w ogóle ale dziś od momentu Twojego tekstu o L spadliśmy 60-70 pipsów w podskokach troche więcej
swoją drogą teraz tak spadają na głownych parach że ciekawe czy noc to podda korekcie
swoją drogą teraz tak spadają na głownych parach że ciekawe czy noc to podda korekcie
Aut viam inveniam aut faciam
dla kabla decydujacy poziom to zdecydowanie 4900, przebicie zaneguje prowzrostowa doji z D1 i utrzyma trend spadkowy w mocy na dluzszy termin
nowa jakość
- ZielonaMgielka
- Maniak
Aktualnie jestesmy na Kablu w strefie popytu. Istotne bedzie zachowanie ceny w obrebie TL. Ewentualny test TL i close powyzej aktualnych poziomow moze byc dobrym sygnalem do longow.
http://screencast.com/t/PYu82C9X8
http://screencast.com/t/PYu82C9X8
cugan pisze:Bemowo pisze:kabel testuje linię lustra wody - obroni czerwony prostokąt
przypuszczam, że będzie się bujał przez kilkanaście godzin
Cugan ja bym tu uważał, nie przypadkowo się zatrzymaliśmy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.