Trump krzywo bąka puścił .... chybaŚwieżak44 pisze:komedia na tym Edku... co takiego się zdarzyło o 13:30??
DayTrading: Środa 12.12.2018
Re: DayTrading: Środa 12.12.2018
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
swirzy
miales trzymac lke wiec co pytasz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
EU 121 pattern widać to na H1
Pewnie ta wiadomość
Our BBC News tally says 158 Tory MPs have now said they will be backing the PM tonight - remember it’s secret ballot but that’s enough for her to win
Że aż DX wypadł z kanału
Pozdrowienia dla tropicieli węża zygzakowatego
Our BBC News tally says 158 Tory MPs have now said they will be backing the PM tonight - remember it’s secret ballot but that’s enough for her to win
Że aż DX wypadł z kanału
Pozdrowienia dla tropicieli węża zygzakowatego
+++ może spadowywać, może róść +++
-
- Pasjonat
Edzio jedziem s pod dane 

pepsiak co do edka
jesli sie juz wycofales to w sumie moje gratki
bo nie uwazam przy twych trejdach to za pozycje na dluzszy czas
lke bylo robic narazie tylko na krotki czas
ale to twoja kasa
jesli sie juz wycofales to w sumie moje gratki
bo nie uwazam przy twych trejdach to za pozycje na dluzszy czas
lke bylo robic narazie tylko na krotki czas
ale to twoja kasa
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Najpierw dobre info o T.May a potem obligacje Włoch się posypały z cenami.PipsKong pisze:Trump krzywo bąka puścił .... chybaŚwieżak44 pisze:komedia na tym Edku... co takiego się zdarzyło o 13:30??
Przy takiej konsoli niczego nie trzymam. Wyszedłem z tej L-ki na plus wczoraj w nocy... a potem znowu wlazłem i mi SL wycieli..XAB pisze:swirzy

-- Dodano: 12 gru 2018, 14:49 --
Wolę jednak takie skalpowanie: Jak tak gram to przynajmniej zyskuje, a jak tylko zostawie na 15 min pozycje to jest nawrotka w kierunku moich SL.. Trudno..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
jak zwykle trujesz bzdety zarobilbys na lce to co 10 dni skubiesz i tracisz
- fx-technik
- Fanatyk
Zgadza się, nie wiem po co sobie nim głowę zawracać.PipsKong pisze:ten edek to taki śmieć że szkoda na niego patrzeć .... irytujący gość
Edek się nadaje jedynie do skalpu po 5 pips maks.
Na DAX30 mam zrobione +42,8 pips, a na Edku weszło +5 pips.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?