DayTrading: Środa 11.12.2013
Re: DayTrading: Środa 11.12.2013
ale ten edek upierdliwy,
i będzie tak stał w miejscu ruski miesiąc
Jak nie chce rosnąć, to będzie spadał, jak w przeciągu tych pozostałych 50 min nie wejdzie w 1.38 i tam nie zostanie, to lecim niżej 1 piętro, ale mysle ze i tak 1.3830 bedzie jak nie dzisiaj, to jutro jak nie jutro to za tydzien.Bemowo1 pisze:ale ten edek upierdliwy,
Mysle ze ostatnia proba na dzisiaj w danej chwili 16:10, jak nie wejdzie to sie zesra nizej.
Dziwne ze kabel spada a edka podciagaja, to jest dopiero wkurwiajace.
Kabel wybil znowu z chmury dołem
Ostatnio zmieniony 11 gru 2013, 16:12 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
zaraz poleci za funtem. chłopaki walizki pakują eskami. sp500 jż leci z podwójnego szczytuBemowo1 pisze:ale ten edek upierdliwy,
rzeznik t orzeznik jednak lepiej chodzi niz E J bo tutaj kreca banskterzy na EUR USD za bardzo
psxor pisze:Jak nie chce rosnąć, to będzie spadał, jak w przeciągu tych pozostałych 50 min nie wejdzie w 1.38 i tam nie zostanie, to lecim niżej 1 piętro, ale mysle ze i tak 1.3830 bedzie jak nie dzisiaj, to jutro jak nie jutro to za tydzien.Bemowo1 pisze:ale ten edek upierdliwy,
Mysle ze ostatnia proba na dzisiaj w danej chwili 16:10, jak nie wejdzie to sie zesra nizej.
Dziwne ze kabel spada a edka podciagaja, to jest dopiero wkurwiajace.
Kabel wybil znowu z chmury dołem
Co w tym dziwnego ? przecież już pare tygodni temu wiekszosc dużych graczy sie deklarowała ze przenosi sie chwilowo na kabla żeby przeczekać sytuacje na edku szat dałny i te sprawy. Teraz panowie powrócą w chwale

Z tym funtem to nie tak hoop do przodu... czekam na lepsze czasy, może edek coś podpowie, niemniej jednak arbitraż dzisiaj mamy kabel / edek (który się dawno należał)adk77 pisze:zaraz poleci za funtem. chłopaki walizki pakują eskami. sp500 jż leci z podwójnego szczytuBemowo1 pisze:ale ten edek upierdliwy,
jebut!
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- kk.dreamer
- Pasjonat
miała być laga i zaczyna leciec 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Na tom czekał
bemowo, polasiles sie o 2 pipsy