DayTrading: Środa 11.11.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 lis 2015, 00:00

Wzrost
15
63%
Bez zmian
3
13%
Spadek
6
25%

Liczba głosów: 24

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 11.11.2015

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

przemówienie Draghiego jest zaznaczone na czerwono w forex factory, to sugestia dużego ruchu - we will see

gbf
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gbf »

Nie wiem na podstawie czego wieszczycie UP na edku. Kreski na wykrecie, kanały? Wyimaginowane rgry. Ludzie? Naprawdę :lol: ? Jechane jest w dół i będzie jechane w dół dopóki Yankesom to pasuje. Normalnie zaklinacie rzeczywstość jak zaklinają deszcze negatywni kolorystycznie w Afryce :shock:
Obrazek

Nocek123
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Nocek123 »

Krzynal89 pisze:wszyscy gadaja o podstawowych walutach a co tam na temat CAD/CHF ? ;) ja tu widze spore S ;)

-- Dodano: 11 lis 2015, 14:36 --

wszyscy gadaja o podstawowych walutach a co tam na temat CAD/CHF ? ;) ja tu widze spore S ;)
Hmmm.. ja obserwuje troche USD/CHF i wydaje mi się, że tam szykują się spadki, nawet chyba koślawego RGRa można by się doszukiwać na H1. No i silny opór mamy w tym miejscu.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

kiedyś w zależności od miejsca gdzie wizytował Draghi komunikat brzmiał spójnie, we Frankfurcie zacieśnianie, w Londynie raczej luzowanie
spadek bezrobocia na wyspach może potencjalnie wskazywać na gołębie nastawienie, eDek w dół
ja gram eDek up

-- Dodano: śr 11-11-2015, 14:54 --

moje majorsy na interfejsie na poziomach otwarcia, indeksy giełd ostro up
dyskontują luzowanie do aktywów akcyjnych

ramib
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramib »

ktoś wie czy na bloombergu europe będzie można tą konferencję podejrzeć? bo na ecb tv na pewno nie będzie, jak tiger wrzucał..

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

gbf pisze:Nie wiem na podstawie czego wieszczycie UP na edku. Kreski na wykrecie, kanały? Wyimaginowane rgry. Ludzie? Naprawdę :lol: ? Jechane jest w dół i będzie jechane w dół dopóki Yankesom to pasuje. Normalnie zaklinacie rzeczywstość jak zaklinają deszcze negatywni kolorystycznie w Afryce :shock:
Ktoś tu się nieźle zdziwi.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

ramib pisze:ktoś wie czy na bloombergu europe będzie można tą konferencję podejrzeć? bo na ecb tv na pewno nie będzie, jak tiger wrzucał..
reklamowali że będzie http://www.livenewschat.eu/stocks/

gbf
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: gbf »

Mpapiez pisze:
gbf pisze:Nie wiem na podstawie czego wieszczycie UP na edku. Kreski na wykrecie, kanały? Wyimaginowane rgry. Ludzie? Naprawdę :lol: ? Jechane jest w dół i będzie jechane w dół dopóki Yankesom to pasuje. Normalnie zaklinacie rzeczywstość jak zaklinają deszcze negatywni kolorystycznie w Afryce :shock:
Ktoś tu się nieźle zdziwi.

NIe zdziwi się bardziej niż czkawka 150-200 pips na max 1.5 tygodnia a potem powrót na stok (narciarski ;) )
Obrazek

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

aud chf . wkoncu wybil i leci na zasiegi. orgra albo flagi.

ZABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :569: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

I tu się mylisz EU nadal na D1 siedzi w formacji Motyla i większy ruch może nastąpić niespodziewanie :wink: Na M30 EU nadal w konsolidacji ,ruch w kierunku Nietoperza lub Craba :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany