DayTrading: Środa 11.11.2015
Re: DayTrading: Środa 11.11.2015
przemówienie Draghiego jest zaznaczone na czerwono w forex factory, to sugestia dużego ruchu - we will see
Nie wiem na podstawie czego wieszczycie UP na edku. Kreski na wykrecie, kanały? Wyimaginowane rgry. Ludzie? Naprawdę
? Jechane jest w dół i będzie jechane w dół dopóki Yankesom to pasuje. Normalnie zaklinacie rzeczywstość jak zaklinają deszcze negatywni kolorystycznie w Afryce 

Hmmm.. ja obserwuje troche USD/CHF i wydaje mi się, że tam szykują się spadki, nawet chyba koślawego RGRa można by się doszukiwać na H1. No i silny opór mamy w tym miejscu.Krzynal89 pisze:wszyscy gadaja o podstawowych walutach a co tam na temat CAD/CHF ?ja tu widze spore S
-- Dodano: 11 lis 2015, 14:36 --
wszyscy gadaja o podstawowych walutach a co tam na temat CAD/CHF ?ja tu widze spore S
kiedyś w zależności od miejsca gdzie wizytował Draghi komunikat brzmiał spójnie, we Frankfurcie zacieśnianie, w Londynie raczej luzowanie
spadek bezrobocia na wyspach może potencjalnie wskazywać na gołębie nastawienie, eDek w dół
ja gram eDek up
-- Dodano: śr 11-11-2015, 14:54 --
moje majorsy na interfejsie na poziomach otwarcia, indeksy giełd ostro up
dyskontują luzowanie do aktywów akcyjnych
spadek bezrobocia na wyspach może potencjalnie wskazywać na gołębie nastawienie, eDek w dół
ja gram eDek up
-- Dodano: śr 11-11-2015, 14:54 --
moje majorsy na interfejsie na poziomach otwarcia, indeksy giełd ostro up
dyskontują luzowanie do aktywów akcyjnych
ktoś wie czy na bloombergu europe będzie można tą konferencję podejrzeć? bo na ecb tv na pewno nie będzie, jak tiger wrzucał..
Ktoś tu się nieźle zdziwi.gbf pisze:Nie wiem na podstawie czego wieszczycie UP na edku. Kreski na wykrecie, kanały? Wyimaginowane rgry. Ludzie? Naprawdę? Jechane jest w dół i będzie jechane w dół dopóki Yankesom to pasuje. Normalnie zaklinacie rzeczywstość jak zaklinają deszcze negatywni kolorystycznie w Afryce
reklamowali że będzie http://www.livenewschat.eu/stocks/ramib pisze:ktoś wie czy na bloombergu europe będzie można tą konferencję podejrzeć? bo na ecb tv na pewno nie będzie, jak tiger wrzucał..
Mpapiez pisze:Ktoś tu się nieźle zdziwi.gbf pisze:Nie wiem na podstawie czego wieszczycie UP na edku. Kreski na wykrecie, kanały? Wyimaginowane rgry. Ludzie? Naprawdę? Jechane jest w dół i będzie jechane w dół dopóki Yankesom to pasuje. Normalnie zaklinacie rzeczywstość jak zaklinają deszcze negatywni kolorystycznie w Afryce
NIe zdziwi się bardziej niż czkawka 150-200 pips na max 1.5 tygodnia a potem powrót na stok (narciarski

- dobryfxplayer
- Maniak
aud chf . wkoncu wybil i leci na zasiegi. orgra albo flagi.
ZABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ZABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
I tu się mylisz EU nadal na D1 siedzi w formacji Motyla i większy ruch może nastąpić niespodziewaniegbf pisze:Nie wiem na podstawie czego wieszczycie UP na edku. Kreski na wykrecie, kanały? Wyimaginowane rgry. Ludzie? Naprawdę? Jechane jest w dół i będzie jechane w dół dopóki Yankesom to pasuje. Normalnie zaklinacie rzeczywstość jak zaklinają deszcze negatywni kolorystycznie w Afryce

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.