DayTrading: Środa 11.11.2015
Re: DayTrading: Środa 11.11.2015
EU D1- nadal znajduje się w formacji Motyla -na GBP-USD już odpalił i poziom 113 zadziałał
-Zobaczymy co pokaże EU

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
step 2przemqus pisze:eurUSD![]()
Mam nadzieje, że nie uraże ale jak widze Twoje fibo to ono zawsze zadziała tyle ma poziomówMERLIN pisze:EU D1- nadal znajduje się w formacji Motyla -na GBP-USD już odpalił i poziom 113 zadziałał-Zobaczymy co pokaże EU

Kabel podwójny szczyt na M15, M30 

łoj nie narzekajMpapiez pisze:Ale kicha... rynek ewidentnie czeka na na jutrzejsze wystąpienie Draghiego i dane z USA.
Tydzień na pewno nie zakończy się w 100 pipsowym zasięgu, więc pewnie wybicie w dowolnym kierunku będzie dopiero jutro.
No nic od 76 godzin stoimi w miejscu.

a poza tym, to im więcej luzu tym lepsze efekty . . .

bless!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Nie oto chodzi, metoda jest trudna to po pierwsze ,po drugie większe znaczenie mają wyższe TF .Czy kiedyś komuś obiecałem że to co pokazuje zadziała na 100 procent ??? zawsze pokazuje jako opcję i tyle .Nikomu pod to nie każe grać ani nie namawiam do tego że mam racjeCblondyn pisze:Mam nadzieje, że nie uraże ale jak widze Twoje fibo to ono zawsze zadziała tyle ma poziomówMERLIN pisze:EU D1- nadal znajduje się w formacji Motyla -na GBP-USD już odpalił i poziom 113 zadziałał-Zobaczymy co pokaże EU
Ja nie mam pretensji, że pokazujesz. Dzielimy sie tutaj swoimi spostrzeżeniami, nic więcej. Chodzi mi o to, że mniej popularne poziomy fibo bym sobie darował.MERLIN pisze:Nie oto chodzi, metoda jest trudna to po pierwsze ,po drugie większe znaczenie mają wyższe TF .Czy kiedyś komuś obiecałem że to co pokazuje zadziała na 100 procent ??? zawsze pokazuje jako opcję i tyle .Nikomu pod to nie każe grać ani nie namawiam do tego że mam racjeCblondyn pisze:Mam nadzieje, że nie uraże ale jak widze Twoje fibo to ono zawsze zadziała tyle ma poziomówMERLIN pisze:EU D1- nadal znajduje się w formacji Motyla -na GBP-USD już odpalił i poziom 113 zadziałał-Zobaczymy co pokaże EU
W dniu wolnym USA spuszono do kibla metale.Damian2 pisze:Highend, mam nadzieję, że władowałeś dzisiaj kasę w S na USDPLN
PLN się umacniał do wszystkiego.
nie miałem S na usdpln bo czekam na rozwój wydarzeń.
Poza tym mam teraz ograniczone Depo.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ja nie mam pretensji, że pokazujesz. Dzielimy sie tutaj swoimi spostrzeżeniami, nic więcej. Chodzi mi o to, że mniej popularne poziomy fibo bym sobie darował.[/quote]
Dla mnie te mniej popularne poziomy są dość istotne i potrzebne
Dla mnie te mniej popularne poziomy są dość istotne i potrzebne