-- Dodano: śr 11-03-2015, 12:07 --
Jesteś pewny, że ten SL wejdzie po 3.93?ceofx pisze:Jakis SL? sl na 3.93 !
dopakowałem do pieca średnia 390.5
Złe dane z Uk, mozna troche S gbppln
Jesteś pewny, że ten SL wejdzie po 3.93?ceofx pisze:Jakis SL? sl na 3.93 !
dopakowałem do pieca średnia 390.5
Złe dane z Uk, mozna troche S gbppln
atlanticos pisze:nikt nie zniknal... dodaj (zgodnie z prawda) ze pisalem tez o SL na 1,07 wiec pozycje sa pozamykane bo nie zamierzam strat kisic po pol roku jak wiekszosc na forum... Żaden wstyd przyznac sie do straty Nowy - wiem ze tylko Ty masz 100% skutecznosci i zarabiasz i na tych ruchach po 800 pipsow i na tych szumach po 1 pipsie... Ja sprobowalem zlapac noz, dostalem po lapkach i tyle... Zadnych innych filozofii tu nie ma...Nowy123 pisze:przyznac sie komu rece mocno pocielo na EUR USD po KUKUSiowym lapaniu i mowieniu z kumplem ze 1,100 nie do przejscia i po ZABY pisaniu ze ponizej 1,0800 to okazja do L i wszyscy znikli![]()
Co do edka to obecnie przypomina sie zabawa z jenami po wprowadzeniu dodruku... nie ma dla niego poziomu nie do przebicia a skala ruchów jest porazajaca...
Ja obecnie mam kilka setupow na innych parach... za kilka chwil je wrzuce... Czas zaczac odrabiac to co edek zabral, a w zasadzie co mu podarowalem przez chwile glupoty...
nie wytrzymaceofx pisze:Mam nadzieje że niemoim daniem 3.916 wytrzyma
kierunek 4, 4,01highend pisze:nie wytrzymaceofx pisze:Mam nadzieje że niemoim daniem 3.916 wytrzyma
3.94 przystanek
masakra!
zapomnijceofx pisze:Ja uważam ze na usdpln jest już max. A indeks dolara 99,3 , idealnie do zawrotki