DayTrading: Środa 10.05.2017
Re: DayTrading: Środa 10.05.2017
dajta trochę eSek na Daxie bo słabo do góry idzie ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- F-You Money
- Pasjonat
długo badałem ten maks i wyszło mi, że tam nie dojdzie, wcześniej się cofnie, to lekkie przebicie korpusu na d1 traktuje jako fałszywe wybicie. Młodzież zacznie przyłączać się do ruchu po przebiciu 147,15TsunamiPL pisze:Rzeźnik można spróbować s w okolicach szczytu z 15.12.2016r.
Zaznaczyłem na wykresie strzałką.
https://www.tradingview.com/x/5S4ofqNZ/
Ja mam dwa wskaźniki opracowane na górki i dołki, które maja wskazywać range potencjalnego ruchu w dół lub górę, z punktu widzenia h4 range się skończył, niżej wykres na którym wczoraj na m15 został wyznaczony nowy range na spadki (zakres ruchu zawsze musi być wyznaczony wcześniej), jest to okolica 144,70. Na to jeszcze nakłada się ruch siły, ADX i RAVI, te używam jak je stwórca stworzył. To projekt "Discover GRALL"

h4

m15

jeszcze będziesz się śmiał, pora na kroki do przodu.d4mian7 pisze:
najlepiej 7 i pół

Ostatnio zmieniony 10 maja 2017, 10:59 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Yeah
nie wiem kto dorzucił ale dzięki 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Ty to masz tupet, zacząłęł stękac przy 139 a jak bedzie 150 to dopiero dasz czadu , co? Nie rob świra z siebie a moze juz nie musisz ?F-You Money pisze:długo badałem ten maks i wyszło mi, że tam nie dojdzie, wcześniej się cofnie, to lekkie przebicie korpusu na d1 traktuje jako fałszywe wybicie. Młodzież zacznie przyłączać się do ruchu po przebiciu 147,15TsunamiPL pisze:Rzeźnik można spróbować s w okolicach szczytu z 15.12.2016r.
Zaznaczyłem na wykresie strzałką.
https://www.tradingview.com/x/5S4ofqNZ/
Ja mam dwa wskaźniki opracowane na górki i dołki, które maja wskazywać range potencjalnego ruchu w dół lub górę, z punktu widzenia h4 range się skończył, niżej wykres na którym wczoraj na m15 został wyznaczony nowy range na spadki (zakres ruchu zawsze musi być wyznaczony wcześniej), jest to okolica 144,70. Na to jeszcze nakłada się ruch siły, ADX i RAVI, te używam jak je stwórca stworzył. To projekt "Discover GRALL"![]()
h4
m15
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Ładnie kong. Trzeba jechać z L na chama, dopóki daje zarobić, chociażby to już były ostatnie tchnienia daxaPipsKong pisze:Yeahnie wiem kto dorzucił ale dzięki

The only way is up
-
- Fanatyk
Pips ja nie moge, czupryne raz tobie czochraPipsKong pisze:Yeahnie wiem kto dorzucił ale dzięki
potem innemu,
a ty piszesz ze tutaj maja moc dla spadków -wzrostów, jak wczoraj o pis-ie i dax ktos bzdury pisał!
poprostu opanuj sie

jak masz cos to daj normalnie jak wykres czy cuś?

-- Dodano: 10 maja 2017, 10:18 --
taa bajkiopisTsunamiPL pisze:Ładnie kong. Trzeba jechać z L na chama, dopóki daje zarobić, chociażby to już były ostatnie tchnienia daxaPipsKong pisze:Yeahnie wiem kto dorzucił ale dzięki
![]()
a czy wszystko musi być udokumentowane wykresem ??>Tomasz196407 pisze:Pips ja nie moge, czupryne raz tobie czochraPipsKong pisze:Yeahnie wiem kto dorzucił ale dzięki
potem innemu,
a ty piszesz ze tutaj maja moc dla spadków -wzrostów, jak wczoraj o pis-ie i dax ktos bzdury pisał!
poprostu opanuj sie![]()
nie wszystko da się wrzucić w ramki .... rośnie i koniec
każdy dołek to promocja na chwilę obecną - DLA MNIE , i tyle

- marcinmijagi
- Pasjonat
+++
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cytaty, pipsów nie dają.
-
- Fanatyk
NIC nie musiPipsKong pisze:a czy wszystko musi być udokumentowane wykresem ??>Tomasz196407 pisze:Pips ja nie moge, czupryne raz tobie czochraPipsKong pisze:Yeahnie wiem kto dorzucił ale dzięki
potem innemu,
poprostu opanuj sie![]()
nie wszystko da się wrzucić w ramki .... rośnie i koniec
każdy dołek to promocja na chwilę obecną - DLA MNIE , i tyle![]()
ale wejze ten trójkąt wstaw jak sie bije z bandami i masz te wzrosty i spadki

Trójkącik na DAX-ie.. +5k na DAX-ie. Jeszcze trochę i uwieżę, że umiem grać. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.