DayTrading: Środa 10.04.2019
Re: DayTrading: Środa 10.04.2019
ale ja nie chcęTsunamiPL pisze:Draghi chce chyba parytetu Euro Usd.

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
						..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Taki jest wydźwięk. Natomiast dziwi mnie to, że po takim czymś edek nie zwalił się jeszcze ze 100 pipek w dół. Konsola aż miło. Chyba dzisiaj będzie bardzo nudny dzień i bujanka w jedna i druga po 30 pestek.TsunamiPL pisze:Draghi chce chyba parytetu Euro Usd.
Pachnie mi to wszystko fałszywką i nie zdziwilbym sie jakby jeszcze górę przetestowali porządnie.
- F-You Money
- Pasjonat 
NIE dali za dobrze zarobic dolce ciut wyczyscilem tu juz  moze byc 
kabel ska zgaszona bo widac ze tylko pukanko nie zyski
edek ropka s a lki niemiec i usd/pl dt na dzis dosc
1 214,04 zł Razem 0,00 zł -33,71 zł czyli bylo w sumie git
bez 

czelniaki mojego rannego rgrka mi popsuli a taki byl malutki

kabel ska zgaszona bo widac ze tylko pukanko nie zyski
edek ropka s a lki niemiec i usd/pl dt na dzis dosc
1 214,04 zł Razem 0,00 zł -33,71 zł czyli bylo w sumie git
bez

Ostatnio zmieniony 10 kwie 2019, 15:05 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
						- fx-technik
- Fanatyk 
Widzieliście ten potencjał?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
- 

aleksandrowicz
- Pasjonat 
mi ktoś to pokazał

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Indeks Dolara znalazł wsparcie ,imo miejsca do góry trochę jest ,EU w dół za Indeksem   jest tylko opór do pokonania
 jest tylko opór do pokonania

jest tylko opór do pokonania
 jest tylko opór do pokonaniaNie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

panowie kto czytal od wczoraj mysle ze plan na dzis narazie zgodnie i przyklodnie na parach z edkiem
moje dolce wreszcie zarabiaja i szkoda ze skracalem przed draghim hmmm ale 2l na lce mam dobre

moje dolce wreszcie zarabiaja i szkoda ze skracalem przed draghim hmmm ale 2l na lce mam dobre

Ostatnio zmieniony 10 kwie 2019, 15:13 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora