DayTrading: Środa 1.05.2013
- kosmowariat
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 1.05.2013
Wycieczka po SLe 

Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
roberttheus pisze:tak wygląda jedna z moich dzisiejszych pozycji zabezpieczyłem już stopa

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
- roberttheus
- Maniak
wyjaśnię - liczę na ostry zjazd w dół jestem jednocześnie w s- ce na edku
windsurfing na falach trendu
dzieci, nie róbcie tego w domu....zastapmnie pisze:
co mi nie przeszkodziło otworzyć małej eski:)

najbliższa okazja do wyjscia z zyczeniowej pozycji jest na poziomie 1,31804
- atlanticos
- Maniak
mnie intuicja podpowiada ze ruch w góre po pierwsze wycial Ski zapinane pod oporem 1.32, po drugie spowodowal zalaczenie sporej ilosci L powyzej 1.32 - wiec teraz az sie prosi zeby tym elkom pokazac ze sa na szczycie 
ale to moje skromne zdanie

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
wiecej nie bedzie dodruku spokojnie przeciez ma opcje do odwolania po 85 mldzastapmnie pisze:rzuciłem okiem na edkowy dzienny i trochę się przestraszyłem o swoją eskę,
szczególnie, jeśli dane o zatrudnieniu będą liche, to Ben dzisiaj może rzecz - kurde, musimy drukować więcej

dziw sytarczy ze cos wspomnie a jak nie dzis to nastepny protokol FOMC ze czlonkowie glosowali znowu pod zmniejsznie dodruku

Bernanke bedzie mowil ze nie widzi banki

http://www.zerohedge.com/news/2013-04-3 ... fter-close hahah
jedno jest ze znowu umocnienie EUR dla strefy UE gorzej i pojawia sie znowu glosy ze EURO jest za mocne

-- Dodano: śr 01-05-2013, 13:48 --
czekac do danychatlanticos pisze:mnie intuicja podpowiada ze ruch w góre po pierwsze wycial Ski zapinane pod oporem 1.32, po drugie spowodowal zalaczenie sporej ilosci L powyzej 1.32 - wiec teraz az sie prosi zeby tym elkom pokazac ze sa na szczycie

Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 13:52 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- zastapmnie
- Pasjonat
Zeussie, czy aby nie przesadzasz z zasięgiem tego wystrzału pozbawionego absolutnie żadnej korekty? 400 pipsów na raz? nie widziałem jeszcze takiego wytrysku na edku:)zeuss pisze:dzieci, nie róbcie tego w domu....zastapmnie pisze:
co mi nie przeszkodziło otworzyć małej eski:)![]()
najbliższa okazja do wyjscia z zyczeniowej pozycji jest na poziomie 1,31804
poza tym zobacz jeszcze raz na dzienny, na 13230 kończy się chmura ichimoku, co czasem oznacza koniec strefy oporu, a czasem ostatnie zasięgi byczkowych oddziałów szturmowych;
dodaj jeszcze obszar od 13230 do 13305, gdzie kurs wielokroć miedzy 17 grudnia a 24 stycznia wędrował;
nie neguję wzrostowego klimatu, natomiast wydaje mi się, że będzie trochę przystanków po drodze;
choć fakt, że w końcu wybiliśmy z 2-3 tygodniowej konsoli może sugerować bardzo mocne wybicie....
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- atlanticos
- Maniak
nie będzie żadnych cudów...polecimy tam gdzie wczoraj startowaliśmy albo niżej...Nowy123 pisze:
czekac do danychi do FEDU beda cuda
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- kk.dreamer
- Pasjonat
Mam pytanie. Kolega ma jakieś wizje, że pisze co będzie?Nowy123 pisze:wiecej nie bedzie dodruku spokojnie przeciez ma opcje do odwolania po 85 mldzastapmnie pisze:rzuciłem okiem na edkowy dzienny i trochę się przestraszyłem o swoją eskę,
szczególnie, jeśli dane o zatrudnieniu będą liche, to Ben dzisiaj może rzecz - kurde, musimy drukować więcejmiesiecznie do poki stopy bezrobociea 6,5 nie osiagnie ale wiecznie drukowac tez nie moze koniec 2013 zacznie sie zmniejszanie luzowania
dziw sytarczy ze cos wspomnie a jak nie dzis to nastepny protokol FOMC ze czlonkowie glosowali znowu pod zmniejsznie dodruku![]()
znouw Bernanke bedzie mowil ze nie widzi banki![]()
http://www.zerohedge.com/news/2013-04-3 ... fter-close hahah
jedno jest ze znowu umocnienie EUR dla strefy UE dzialana gorzej i pojawia sie znowu glosy ze EURO jest za mocnespokojnie tylko bankstera nastawi sie na S jak ostanio 13700 GOLDMAN i od tamtej pory gdy skasowal zyski z L zaczelo pisanie ze EUR za drogie szkodzi UE itp itd
pamietaj nic bez przyczyny sie nie dzieje w swiecie BANKSTEROW
-- Dodano: śr 01-05-2013, 13:48 --
czekac do danychatlanticos pisze:mnie intuicja podpowiada ze ruch w góre po pierwsze wycial Ski zapinane pod oporem 1.32, po drugie spowodowal zalaczenie sporej ilosci L powyzej 1.32 - wiec teraz az sie prosi zeby tym elkom pokazac ze sa na szczycie
ale to moje skromne zdaniei do FEDU beda cuda
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- roberttheus
- Maniak
zgadza się cudów nie będzie dane to tylko lepsze momentum wycieli co mieli wyciac zamkna z zyskiem pozycje i lecimy na łeb na szyję
windsurfing na falach trendu