krab29 pisze: ↑09 gru 2020, 15:35
Świeżak44 pisze: ↑09 gru 2020, 09:02
No widzisz, nie to miałem na mysli.. Czyli też nie wiesz jak się zarabia prawdziwe pieniądze. Tak jak większość tych ekspertów tutaj czy gdzie indziej. Wszyscy tylko udają, ze dają rade z rynkiem. Pan Szwajcar trzyma SSS na DAx-ie od 12000- zobaczcie ile jest teraz. Dopłacił 3x do depo, ukrył konto i trzyma dalej i udaje że jst GIT. Wczoraj Zaorski kolejny raz znowu shorcił NASDAQA. Wiadomo jak się skończyło. Rakieta w góre i nowe ATH. Poznaj Rynki sa bliscy wyzerowania konta. I tyle faktów. Nie sadze, żeby tu ktoś lepiej grał od ZAWODOWCÓW.
Wrócił, czyta 8 stron.
Próbowałem zgadnąć o co ci chodzi. Pomyślałem o usługach.

Produkuje się teraz w Chinach, w Europie są usługi.
Co do zarabiania to chciałem i ja pokazać i żeby wszyscy pokazali, oczywiście chętni i zgłosiły się 4 osoby. Więc trudno się z tobą nie zgodzić. Tyle osób krytykuje Kermita i nie ma chętnych, żeby mu pokazać

Także w pełni się z tobą zgadzam co do zarabiania. Taka rzeczywistość.
i-igrzyska-naviego-t31705.html
Czekam na ciebie od połowy stycznia. Obiecałeś.
Pozdrawiam
Ale ja ostnio uwaliłem wszytskie konta, nawet to trzecie na małej dźwigni (rozgrywane od 1,5roku) i mam dosyć tego sportu.

Nie umiem grac. Myśle, zeby to rzucić, odciąć sie od wszsytkich geniuszy foreksu i przeanalizować i spisać błędy psychologiczne , które popełniłem razem z innymi, żeby chcociaż nauka została z tej całej histori z koronawirusem. Jak nas rozgrywali, bo to było w sumie ciekawe. Mam dosyć tradingu. Trzeba by wszystko wyłączyć, wszystkich wyciszyć, to całe gadanie, newsy, eventy. Wyniki wyborów w poszczególnych stanach USA- jakie to było bez sensu. Scenariusz juz był wcześniej rozpisany. Patrzeć tylko na wykres, kupować jak jest tanio i cicho i smutno, sprzedawac jak jest euforia i trąbią w wiadomościach.. itd. Stara i skuteczna metoda. Tak trzeba podchodzić, a nie jak XAB: mam S a nawet L, i rozglądam się za S, ale musze skracać... z tego nic nie wyjdzie z takiego kręcenia. Ja musze to na nowo przemyśleć całą strategie. Na razie podaje się do dymisji, bo taki wykres jak rysują od kilku dni, to czuje się trolowany przez tych co tam rozgrywają i nie moge nic ugrać. Więc trzeba coś zmienić, i nie jest to zarządzanie pozycją- MM, bo Szwajcar zarządza ładnie pozycjami i też jest w du..e, 3x dopłacał. TO NIE MA SENSU TAKA GRA. TRZEBA ZNALEŹĆ PRAWDZIWĄ METODE.
Moze po swietach wróce. Teraz mam doscyc..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.