Technicznie mozliwa formacja "szyn poza miastem"- unikałbym grania na wzrost edka - przeciwnie niewiele brakuje do setupu w druga stronę.ajron pisze:No wyszumieli się to teraz edek ostro do góry.
DayTrading: Środa 09.11.2016
Re: DayTrading: Środa 09.11.2016
No daj spokoj, przeciez mozna w taki sposob szybko zarobic 1000% albo 10000%Cblondyn pisze:I niech to będzie nauczka dla wszystkich, że ryzyko powinno być pod kontrolą. Jak widać dotyczy to każdej kwoty depo.
A potem stracic tylko 100%

Ostatnio zmieniony 09 lis 2016, 11:19 przez rabit, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

-
- Pasjonat
Nie ma co się dziwić ze wrócili na edku, za dużo w L siedziało. Ujek w punkt czas zamykać
Odnośnie wyborów to Trump to na portalach finansowych pisze się, że Odwała Jelonkę itd. Zobaczymy czy da radę przecistawić się loobbistą w aspekcie gospodarczym
Nie sądze by były drastyczne zmiany
Odnośnie wyborów to Trump to na portalach finansowych pisze się, że Odwała Jelonkę itd. Zobaczymy czy da radę przecistawić się loobbistą w aspekcie gospodarczym

Ostatnio zmieniony 09 lis 2016, 11:31 przez simon000111, łącznie zmieniany 2 razy.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
No nie do końca tak. Pewnie już każdy wie, że stracić to można i 1000% jak i 2000%. Te 100% czasami to najmniejszy "wymiar kary"rabit pisze:Cblondyn pisze:

Jak pomyślałem o 2000% straty od miliona to ciary mnie przeszły brrr
Ale przeciez nie dokladnie o to chodzilo tylko mniej wiecej. Tak to jest.Cblondyn pisze:No nie do końca tak. Pewnie już każdy wie, że stracić to można i 1000% jak i 2000%. Te 100% czasami to najmniejszy "wymiar kary"rabit pisze:Cblondyn pisze:
. Czego nikomu nie życze

Mozna miec 10 trejdow na plus a potem tylko jeden na wielki minus.
Teraz bardziej obrazowo?

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Kiedyś tu na forum zaglądał czasami. Pokazywał swoje wejścia. Oczywiście nie trudno sie domyślić, że te udaneleechang pisze:Co to za Damian. ?

Cblondyn pisze:No nie do końca tak. Pewnie już każdy wie, że stracić to można i 1000% jak i 2000%. Te 100% czasami to najmniejszy "wymiar kary"rabit pisze:Cblondyn pisze:
. Czego nikomu nie życze
Jak pomyślałem o 2000% straty od miliona to ciary mnie przeszły brrr
Dlatego dobrą strategią jest wplacanie małych sum i ciśnięcie na maxa (Kluczowe tutaj są błyskawiczne przelewy) a wtedy krach 2008, tsunami w japonii 2011, interwencja na franku 2011, zniesienie bariery na franku 2015 czy tąpnięcia na nowo zelandzie i skosnych 2015 czy brexit nam nie straszne nawet przy debecie, ale póki coooo takie jazdy i tak byly tylko z barierą na franku tak więc wniosek jest jeden, SL działa! Nie wolno po prostu grać na parach sztucznie podtrzymywanych i nie zostawiać duzych pozycji przy strategii krótkoterminowej na weekend

6 lat na forum a wszyscy ciagle o tych mozna zarobic biliard % a stracic tylko 100%. Ludzie przeciez są wyplaty....
Teraz wyjdzie na to, ze miałem dobry dzień (noc) to się mądrze

Ostatnio zmieniony 09 lis 2016, 11:44 przez Nieśmiertelny Trader, łącznie zmieniany 1 raz.
" Szyny" na ropie...
Podobno są brokerzy, którzy anulują straty przekraczające wielkość depo. Ja tam wole o tym się osobiście nie przekonywać, czy to tak do końca jestNieśmiertelny Trader pisze:
Dlatego dobrą strategią jest wplacanie małych sum i ciśnięcie na maxa (Kluczowe tutaj są błyskawiczne przelewy) a wtedy krach 2008, tsunami w japonii 2011, interwencja na franku 2011, zniesienie bariery na franku 2015 czy tąpnięcia na nowo zelandzie i skosnych 2015 czy brexit nam nie straszne nawet przy debecie, ale póki coooo takie jazdy i tak byly tylko z barierą na franku tak więc wniosek jest jeden, SL działa! Nie wolno po prostu grać na parach sztucznie podtrzymywanych i nie zostawiać duzych pozycji przy strategii krótkoterminowej na weekend
6 lat na forum a wszyscy ciagle o tych mozna zarobic biliard % a stracic tylko 100%. Ludzie przeciez są wyplaty....

Otwieramy dwa konta u dwóch takich brokerów i na dzień przezd ważnymi wydarzeniami otwieramy przeciwstawne pozycje na max lewara. I modlimy się, żeby luka jesli powstanie była jak największa. Jedna pozycje przyniesie krocie drugiej straty wyniosą wielkość depo. Czyż