wiec nie zdziwie sie jak by zrobili do godz.23 1320

dlatego to jest ciekawy instrument bo jest odpowiednie momentum dla ludzi z jajami
-- Dodano: śr 09-10-2013, 21:46 --
no i jest trendowe średnio i długoterminowe
no jaja to trzeba miecroberttheus pisze:P.S na zloccie to ja takie cyrki widze ze hej
wiec nie zdziwie sie jak by zrobili do godz.23 1320![]()
![]()
dlatego to jest ciekawy instrument bo jest odpowiednie momentum dla ludzi z jajami
-- Dodano: śr 09-10-2013, 21:46 --
no i jest trendowe średnio i długoterminowe
troche sie tego obawiam, widzialem to wsparcie i orgr na h4, rgrow nie uzywam ale na wsparcia zwracam uwage, zaciekawila mnie korekta spadkow (W1) na 1:3 tj. 33%. pażyjom uwidim. zloto rownie dobrze moze wyciac szpilkami d1 sle w te badz we wte i pojechac w swoim kierunkuspontfx pisze:spojrz na jakim wsparciu sie zatrzymalo
do tego moim zdaniem jest oRGR wiec wybicie moze byc bolesne dla byczkow
P.S na zloccie to ja takie cyrki widze ze hej
![]()
nie lepiej sobie przesunac BE na 1313no jak to smigna to 1320 murowane i dalejNowy500 pisze:troche sie tego obawiam, widzialem to wsparcie i orgr na h4, rgrow nie uzywam ale na wsparcia zwracam uwage, zaciekawila mnie korekta spadkow (W1) na 1:3 tj. 33%. pażyjom uwidim. zloto rownie dobrze moze wyciac szpilkami d1 sle w te badz we wte i pojechac w swoim kierunkuspontfx pisze:spojrz na jakim wsparciu sie zatrzymalo
do tego moim zdaniem jest oRGR wiec wybicie moze byc bolesne dla byczkow
P.S na zloccie to ja takie cyrki widze ze hej
![]()
jeszce jednoNowy500 pisze:racja, 1314 be i ide spac, nie zrozumcie mnie zle ale mam nadzieje ze prognozy wzrostow sie nie sprawdza
wrzuc D1 i zobacz gdzie ostatnio,w jakich rejonach pojawiali sie kupcyZielonaMgielka pisze:Na wykresie dobrze widac jak silnym wsparciem bylo 1316 i tam cena moze napotkac na wieksze zlecenia sprzedajacych.
Wokol tego poziomu rozgrywalo sie zloto intraday w ciagu ostatnich dni i z pewnoscia stoi tam jeszcze troche zlecen.
https://www.tradingview.com/x/X82x33BG/