jestA.S.A.T. pisze:jest te dragi dzis czy nie o 20:30??!!!
DayTrading: Środa 09.07.2014
Re: DayTrading: Środa 09.07.2014
no nie wiem ostatnio taki marazm że wielu pewno całe depo powkładało w swoje wizje więc grube bujnięcie mogło by być zaskoczeniem dla wielu , można założyć mocny ruch jak go nie bedzie to nic a nic sie na tym nie straci 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

i o czym ma gadac?
ja nie rozumiem jak można nastawiać się na spadek ponad 2% dla pary, której półroczna amplituda wahań nie przekracza tej liczby..lukpiasek pisze:chyba nie bierzesz pod uwage spadków w ogólewięc stawiam teze że po fed bedziemy na 2.96-2.98 nie ma bata żeby chociaż niec chcieli poczyścić stop losów

Swing
atlanticos pisze:wszyscy sie napinaja na fed a reakcja bedzie na może 20 pipsów
jamysle ze bedze bo ten myk co zrobily pejsiki na edku ne jest bez powodu zrobiony
Strefa Euro Wystąpienie publiczne szefa ECB (Mario Draghi wygłosi wykład ku pamięci Tommaso Padoa-Schioppa, podczas spotkania zorganizowanego przez IFRS Foundation, w Londynie, w Wielkiej Brytanii)A.S.A.T. pisze:i o czym ma gadac?
Read more: http://xpuls.pl/dzis-w-kalendarzu-66/#ixzz36z726WPm
-- Dodano: 09 lip 2014, 16:17 --
Dzisiaj oprócz publikacji protokołu z posiedzenia FOMC czeka nas jeszcze wystąpienie szefa EBC Mario Draghiego w Wielkiej Brytanii o godzinie 20:30. Będzie ono miało jednak jedynie charakter okolicznościowy co nie powinno mieć przełożenia na zwiększenie ruchów na rynku, które powinny w tym czasie dyskontować protokół FOMC.
Read more: http://xpuls.pl/popoludniowy-komentarz- ... z36z7YPWBk
tak to juz koksie jest ze ludzie gadaja a pojecia nie maja, lukpiasek zakalda zatem ze pln wyrobi prawie 7 groszy spadku w jeden dzień, to teza raczej ze strefy 11, osobiscie uwazam ze jesli bedzie taka sposobnosc upln spadnie max 2,991 bo tam masz bardzo duża stopow ale i tez strefe kupujących , mam pytanie - lukipiasek grasz na demo (bez urazy)koks pisze:ja nie rozumiem jak można nastawiać się na spadek ponad 2% dla pary, której półroczna amplituda wahań nie przekracza tej liczby..lukpiasek pisze:chyba nie bierzesz pod uwage spadków w ogólewięc stawiam teze że po fed bedziemy na 2.96-2.98 nie ma bata żeby chociaż niec chcieli poczyścić stop losów
![]()
sam napisałeś że przed tym marazmem wahania były wieksze po prostu obstawiam że amplituda powinna się zwiększyć żeby zaskoczyć uśpionych marazmem graczy robiąc po drodzę troszkę stop outówkoks pisze:ja nie rozumiem jak można nastawiać się na spadek ponad 2% dla pary, której półroczna amplituda wahań nie przekracza tej liczby..lukpiasek pisze:chyba nie bierzesz pod uwage spadków w ogólewięc stawiam teze że po fed bedziemy na 2.96-2.98 nie ma bata żeby chociaż niec chcieli poczyścić stop losów
![]()
-- Dodano: śr 09-07-2014, 17:42 --
@mahe
a co to jest to demo nie znam takiego waloru

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Demo to taki walor w ktorym mozesz wygrywac mozesz przegrywac i nie ma to wplywu na Ciebie taka wirtualna symulacja 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Pasjonat
Dostałem dzisiaj 1800 zł wypłaty i zarobiłem 40 zł na FX 
hehehe....
Może kiedyś dojdę do takiego poziomu jak wy

hehehe....
Może kiedyś dojdę do takiego poziomu jak wy