DayTrading: Środa 09.05.2018
Re: DayTrading: Środa 09.05.2018
Zaczarowany automat. Poziomy pękają jak zapalki a to oznacza korektę.
Brakuje kupujacych
-- Dodano: 09 maja 2018, 18:39 --
a byl dzis sygnal na wzrosty na usdchf... ale mowie nie, za wysoko. jebaniutcy, bedzie dzis stratulka
-- Dodano: 09 maja 2018, 20:02 --
ale tu cisza. chyba wszyscy pobankrutowali. Mozna by na podstawie wpisow na forum zrobic jakis wskaznik. im mniej wpisow tym mocniejszy trend.
Brakuje kupujacych
-- Dodano: 09 maja 2018, 18:39 --
a byl dzis sygnal na wzrosty na usdchf... ale mowie nie, za wysoko. jebaniutcy, bedzie dzis stratulka
-- Dodano: 09 maja 2018, 20:02 --
ale tu cisza. chyba wszyscy pobankrutowali. Mozna by na podstawie wpisow na forum zrobic jakis wskaznik. im mniej wpisow tym mocniejszy trend.
dobry
co myślicie o sapinie ? takie coś kiedyś namalowałem i .... zaczynam wierzyć , że może sie spełnić mój chytry plan
oczywiscie wejscie byle jakie - łapane z telefonu w drodze
a zresztą ...plan jest ( jakiś ) teraz trzeba spróbować coć na tym zarobić
co myślicie o sapinie ? takie coś kiedyś namalowałem i .... zaczynam wierzyć , że może sie spełnić mój chytry plan

oczywiscie wejscie byle jakie - łapane z telefonu w drodze

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018, 21:02 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Nikt nie lubi sie chwalić stratami
mi dziś weszło GBPJPY ładnie na L. Ogólnie 33 zielone pipsy i NZDUSD na południe aczkolwiek nie wiem czy przed 23:00 mnie nie wykoszą. Czekam na tą korektę na USDCHF!
-- Dodano: 09 maja 2018, 20:55 --
mi dziś weszło GBPJPY ładnie na L. Ogólnie 33 zielone pipsy i NZDUSD na południe aczkolwiek nie wiem czy przed 23:00 mnie nie wykoszą. Czekam na tą korektę na USDCHF!

-- Dodano: 09 maja 2018, 20:55 --

@NT - na U/CH rozciągają konsole na M30, to przebiją dół, to górę i tak w kółko
Ostatnie przebicie to V (nie nr fali, a litera), więc nie zdziwię się jak poprawią ostatnie maksy. Zobaczymy, czy utrzymają schemat z D1 - wzrostowa, szpulka, nastepna wzrostowa poprawia high i dalej jazda. Na D1, jak dla mnie, są napięci jak struna i kwestią czasu jest korekta. Tak mając w pamięci podobne akcje na BTC i SP500, korekta może być sygnalizowana tylko na małych TFach i będzie miała mocny przebieg. Ale patrząc na W1, nie widzę większych szans na jakieś głębsze spadki, bardziej zjazd do F23, maks 38 i dalej UP, opieram to na przebitym oporze z 1.0038 i V na W1

-
- Fanatyk
Navik nie lubie b. sl i tp pozycji(wystarczy mi ten kanał)navik pisze:dobry
oczywiscie wejscie byle jakie - łapane z telefonu w drodze![]()
ale ci powiem ze to troche ...

przemyśl -ruch juz zrobili i zarobili
a Ty co chcesz

a GJ hmmm wzrosty czy spadki - co w grze
38.2 do pokonania kanał z którego wybili
sma 100 i BMB wysoko
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018, 21:23 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 4 razy.
hmmm generalnie prędzej widzę korektę na usdchf niz na edku. Euro wyglada fatalnie fundamentalnie. Dolar ostatnio remisuje - raz lepiej raz gorzej. Co do franka to mało wiemy, w zasadzie tam zawsze jest dobrze i frankiem kieruje dolar ktory jest wlasnie ostatnio po srodku i teraz co stoi za up na usdchf to sila trendu ktory az sie prosi o korekte, aczkolwiek coś czuje ze odpuszcze przed snem. To bylo glupie wejscie a za glupie wejscia sie placi.
co do kiwi to strzelam na umocnienie ale zobacze dopiero czy to gram po tym jak sie zakonczy swieca dzienna, ciekawe czy bedzie ze 100 pipek po daych
-- Dodano: 09 maja 2018, 21:29 --
moze podwojny szczyt ale to życzeniowe

odpuszczam usdchf
co do kiwi to strzelam na umocnienie ale zobacze dopiero czy to gram po tym jak sie zakonczy swieca dzienna, ciekawe czy bedzie ze 100 pipek po daych
-- Dodano: 09 maja 2018, 21:29 --
moze podwojny szczyt ale to życzeniowe
odpuszczam usdchf
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018, 21:43 przez Nieśmiertelny Trader, łącznie zmieniany 1 raz.
hmmm ... Tomasz ... u mnie te D1 - ki jakoś tak troche inczej wygładają
Myśle że spróbują wybić poprzedni szczyt 2718 ( żólta przerywana linia ) i tam mam TP ( w głowie )
tyle tylko że to raczej nie dziś , ... o ile w ogóle

Myśle że spróbują wybić poprzedni szczyt 2718 ( żólta przerywana linia ) i tam mam TP ( w głowie )
tyle tylko że to raczej nie dziś , ... o ile w ogóle

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
wrongWay pisze:Pewnie matury piszą
No, syn miał dziś ustny polski. Zdał. Teraz świętuje

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
g/j mysle ze wzrosty , 147 przetestowali drugi raz i zadziałało znowu , tym razem mocniejsze odbicie , więc obstawiałbym wzrosty , ale jestem bez pozycji
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018, 21:49 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.