gra bez SL to jak chodzenie w Marcu po lodzie .. Dla przykładu - zabezpieczylem wczoraj SP500 SL i wybiło - strata -750 pln;
dokupiłem jeszcze raz / nie postawilem SL/ i obecnie pozycja jest na stracie -4900 pln

I co lepsze ??

eeee tam, ja tam z żoną chodzę...ZbychuM pisze:No to już nie dla mniedsokol pisze:ja tam wolę się odstresowywać w takich klimatach: http://www.karohouse.com.plteraz już tylko obowiązki Panie, obowiązki
![]()
I tak dla rozrywki:
Wychodzi ojciec z podobnego przybytku i praktyczniue wpada na swojego syna.
Syn do niego: Tato, co Ty tam robiłeś ???
A ojciec do niego: Wiesz synu, nie miałem serca dla głupich 300 zł budzić Twojej mamy
Takie są raczej oczekiwania, ale zobaczymy, co wieczorem nam zakomunikują. Do tego czasu - łapiemy choćby drobne pipsy.Nowy123 pisze:co dzs gramy pod FOMC chybapod umocnene USD wiec nakangura S KIWI S EDKA S po maluchu
wszystko zalezy jaka pozycja grasz w stosunku do depozytuTony S. pisze:Witam..
gra bez SL to jak chodzenie w Marcu po lodzie .. Dla przykładu - zabezpieczylem wczoraj SP500 SL i wybiło - strata -750 pln;
dokupiłem jeszcze raz / nie postawilem SL/ i obecnie pozycja jest na stracie -4900 pln![]()
I co lepsze ??
No to gratulacje:) Ja wczoraj postawiłem L na SP500 i SL którego wybiło. Potem kolejne L bez SL i zysk przekracza pięciokrotność stratyTony S. pisze:Witam..
dokupiłem jeszcze raz / nie postawilem SL/ i obecnie pozycja jest na stracie -4900 pln![]()
I co lepsze ??
Ja miałem już -6000, a zamknąłem pozycje z zyskiem. Obecnie na S500 mam 8 pozycji S i 3 L, jak ruszy do góry, to dołożę jeszcze L, żeby przykryć straty z eSek. No i ważny jest zapas depo żeby nie robić brązowych plam w majciorachTony S. pisze:Witam..
I co lepsze ??
Obstawiłeś L i jesteś do przodu .. JA postawilem na S i jest na minusie. Teraz pozostaje "pokisić" i dokupić S na górce - i wszystko się wyrówna /kiedyś.../harymilloki pisze:No to gratulacje:) Ja wczoraj postawiłem L na SP500 i SL którego wybiło. Potem kolejne L bez SL i zysk przekracza pięciokrotność stratyTony S. pisze:Witam..
I co lepsze ??
Ot i cała filozofija
I jak lepiej? Nowy123 wie bo z nim na priv pisałem.
NIedługo.... SP500 odbije okolice 1857,00 . Także warto poczekać na S a ty odrobisz.Tony S. pisze:Obstawiłeś L i jesteś do przodu .. JA postawilem na S i jest na minusie. Teraz pozostaje "pokisić" i dokupić S na górce - i wszystko się wyrówna /kiedyś.../harymilloki pisze:No to gratulacje:) Ja wczoraj postawiłem L na SP500 i SL którego wybiło. Potem kolejne L bez SL i zysk przekracza pięciokrotność stratyTony S. pisze:Witam..
I co lepsze ??
Ot i cała filozofija
I jak lepiej? Nowy123 wie bo z nim na priv pisałem.