DayTrading: Środa 09.04.2014
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 09.04.2014
Panowie, ja się zapakowałem dziś kolejny raz na edku w S jak pójdą wyżej 720 bo tam SL to leże i kwiczę
pozdro
pozdro
Niemiaszek to zdradź jaka to niezałatwiona sprawa na szczycie 
Nie myślisz chyba o ataku na szczyty z 2011
jak ktoś zabardzo na stresie dziś to mam filmik dla niego
Anti-Depressions-Video
https://www.facebook.com/photo.php?v=151716908320904

Nie myślisz chyba o ataku na szczyty z 2011

jak ktoś zabardzo na stresie dziś to mam filmik dla niego

Anti-Depressions-Video
https://www.facebook.com/photo.php?v=151716908320904
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

kabel,
oznaczenia nabiorą mocy po ustanowieniu nowego topu.
oznaczenia nabiorą mocy po ustanowieniu nowego topu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fajnie byc kolega mario , bredzi o qe a pozwala zamiast poprawic plynnosc na zabawe flaglesom
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

i sęk w tym ze mario tylko gadał!!!, rynki zareagowały, ale już ochłoneły, bo kasy, ba narazie nafet farby nie ma!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
może hedża zrób?pawel328ci pisze:Panowie, ja się zapakowałem dziś kolejny raz na edku w S jak pójdą wyżej 720 bo tam SL to leże i kwiczę
pozdro
ja się zbieram spać.... dobranoc wam, a co mam na noc i na jutro zostawione:
rzeźnik: eLka na plusie
edek: trzy eSki, w tym jedna zero, dwie stratne (kiszonka, albo zamknę, albo hedż)
kangur: jedna eska stratna (kiszonka

złoto: eLka nowa na plusie

dodatkowo dobrałem eLkę na DAX (żałuję, że zamknąłem poprzednią bez zysku, a teraz byłby całkiem spory),
zakupione Apple i Tesla (eLki)
Tyle

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Jak nic nie zrobi w czynach to Edek już nawet jego gadania nie wysłucha następnym razem... Ma siłęBOCZEK pisze:i sęk w tym ze mario tylko gadał!!!, rynki zareagowały, ale już ochłoneły, bo kasy, ba narazie nafet farby nie ma!

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

tak czekam ale najpierw z kangura musz przemyslec gdzie buy limity i sel limity ustawickrinvest pisze:Torpedy już sie zbliżają , masz czas na 3 ostatnie wdechypedro pisze: wysłane z mojej łodzi podwodnej![]()
Nowy czekasz na dane z chin dzisiaj ??

Też będziemy czekać , kompletuje własnie wszystkie infa i reszte i będe dobierał dzisiaj pozycje kwietniowe bo akurat wolne popoludnie wyskoczyło także do potemNowy123 pisze:tak czekam ale najpierw z kangura musz przemyslec gdzie buy limity i sel limity ustawickrinvest pisze:Torpedy już sie zbliżają , masz czas na 3 ostatnie wdechypedro pisze: wysłane z mojej łodzi podwodnej![]()
Nowy czekasz na dane z chin dzisiaj ??![]()

BOCZEK pisze:i sęk w tym ze mario tylko gadał!!!, rynki zareagowały, ale już ochłoneły, bo kasy, ba narazie nafet farby nie ma!
ale tna qe, a edek w gore jak oszalaly , pytanioe kto kupuje jak wszyscy oficjalnie na stopach wypadaja ( chodzi mi o banki ) i rekomendacje na S wystawiaja
ja sam sie wpakowalem na w longi po ostatnim obcieciu na u.chf i nie wiem czy dobry ruch to byl , mialem nadzieje, ze szwajcarzy tez przypilnuja kursu , tu czytam dzis , ze ebc pracuje nad qe wiec logicznie ktos pakuje sie w esy jak najwyzej ale dlaczego ebc nie reaguje tylko pozwala na taka zabawe
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek