Dziekuje.
Zastanawiam sie czy dokupic jeszcze bo te 100k usd za btc za kilka lat kusi, oj kusi.
Dadas widze ze poskarzyles sie adminom na mnie i slyszalem ze dostales niezlego facepalma na twarz

Dużo kupowałeś?Kusus pisze:15.000 PLN w 2.5 miesiaca na BTC do przodu
Dziekuje.
Zastanawiam sie czy dokupic jeszcze bo te 100k usd za btc za kilka lat kusi, oj kusi.
Dadas widze ze poskarzyles sie adminom na mnie i slyszalem ze dostales niezlego facepalma na twarzpobiegles a tam zamiast ciastka bukake ... jak sie z tym czujesz ?:) powiem ci ze mielismy z ciebie dobra beke
już pędzę pisac milion zawiadomień jak w PRL. Tak nie może być że on jest bezkarny. Ja bym proponował go od razu na Sybir na zesłanie wysłać i odciąc dożywotnio od netufx-technik pisze:Jeżeli Pan o nicku Kusus nie otrzyma odpowiedniej kary za swoje zachowanie, to uważam, iż
wszyscy powinni dołączyć do mojej akcji i złożymy zawiadomienie do prokuratury.
Wykastrować i jaja powiesić na płocie trybunału konstytucyjnego!Kermit pisze:już pędzę pisac milion zawiadomień jak w PRL. Tak nie może być że on jest bezkarny. Ja bym proponował go od razu na Sybir na zesłanie wysłać i odciąc dożywotnio od netufx-technik pisze:Jeżeli Pan o nicku Kusus nie otrzyma odpowiedniej kary za swoje zachowanie, to uważam, iż
Pana nie brałem pod uwagę.Kermit pisze:już pędzę pisac milion zawiadomień jak w PRL. Tak nie może być że on jest bezkarny. Ja bym proponował go od razu na Sybir na zesłanie wysłać i odciąc dożywotnio od netufx-technik pisze:Jeżeli Pan o nicku Kusus nie otrzyma odpowiedniej kary za swoje zachowanie, to uważam, iż
Sorry XAB, oni tu na ciebie bukake spuszczają, a ty się na to godzisz?XAB pisze:a ja ci powiem technik ze z tym prorokiem to daj spokoj bo to przesada poszczekaliscie sobie
w sumie jeden na drugiego i temat znikl jak to z zyciem na forum
pamietliwym byc nic nie da i nigdy nie dawalo