ja teżech755 pisze:Ja chcę wierzyć, że w górękonn365 pisze:co tam ciekawego mówią w USA?
Edek w górę czy w dół?

chyba nasze modły zostały wysłuchane.. pytanie tylko czy to na dłuższą metę

ja teżech755 pisze:Ja chcę wierzyć, że w górękonn365 pisze:co tam ciekawego mówią w USA?
Edek w górę czy w dół?
A czy ma to jakieś znaczenie ? Ważne żeby był na tyle silny żeby można było się podłączyć i swoje wyjąć ;-) Tak czy siak będę brał eski.. jak wywali w górę to będę łapał shorty jak się uspokoją a jak dołem to również. Pytanie tylko z jakiego poziomu ?konn365 pisze:ja teżech755 pisze:Ja chcę wierzyć, że w górękonn365 pisze:co tam ciekawego mówią w USA?
Edek w górę czy w dół?
To prawda, wygląda jakby szło na atak na 4. Kto by pomyślał, że euro tak tanie będzie.malse pisze:PLN koniecznie chce pokazać 4,00 na EURO.
euro jak euro.. ale że dolar będzie po 4 zł?Mat2314 pisze:To prawda, wygląda jakby szło na atak na 4. Kto by pomyślał, że euro tak tanie będzie.malse pisze:PLN koniecznie chce pokazać 4,00 na EURO.
To też zasługa dobrych danych w Polsce, mniejszy deficyt budżetowy w 2014 i najniższy chyba od 2007 wskaźnik długu do PKB, który niedługo spadnie poniżej 3%Mat2314 pisze:To prawda, wygląda jakby szło na atak na 4. Kto by pomyślał, że euro tak tanie będzie.malse pisze:PLN koniecznie chce pokazać 4,00 na EURO.
Coś za coś, póki co dolcowi jeszcze 30 gr brakuje.konn365 pisze:euro jak euro.. ale że dolar będzie po 4 zł?Mat2314 pisze:To prawda, wygląda jakby szło na atak na 4. Kto by pomyślał, że euro tak tanie będzie.malse pisze:PLN koniecznie chce pokazać 4,00 na EURO.
AUDUSDkk.dreamer pisze:Siema. Jest Niemiaszek moze albo jakis jego "nasladowca"? Rozkminiam ten jego sys. na AU ma te kreski na up ustawione na h1 i m5, przebite jest dr1, czyli teaz z zalozenia d2. Wchodzicie po przebiciu, czy zwykle jest jakis retest?
Sorka ze tutaj, ale komp mi rie wali i nie moge odpalic journala.
Piece of cakeniemiaszek pisze:AUDUSDkk.dreamer pisze:Siema. Jest Niemiaszek moze albo jakis jego "nasladowca"? Rozkminiam ten jego sys. na AU ma te kreski na up ustawione na h1 i m5, przebite jest dr1, czyli teaz z zalozenia d2. Wchodzicie po przebiciu, czy zwykle jest jakis retest?
Sorka ze tutaj, ale komp mi rie wali i nie moge odpalic journala.
1. układy średnich są na L![]()
2. zamknięcie świecy przebijającej ponad kreskę D_R1 0.7704 i wejście w L na kolejnej świeczce
zasięg TP do D_R2 0.7773![]()
3. po 6 pipsach ruchu od wejścia pozycja powinna być na BE+1.5, a TS powinien wystartować po 28 pipsach![]()
4. czekać na BE+ lub TP