DayTrading: Środa 07.10.2015
Re: DayTrading: Środa 07.10.2015
cos mi sie wydaję że Szwajcaria pociagnie na dół daxa
szwajcaria?????lutek pisze:cos mi sie wydaję że Szwajcaria pociagnie na dół daxa
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
200 tys VW zablokowali przed sprzedażą. Klienci nie mogą odebrać.pedro pisze:szwajcaria?????lutek pisze:cos mi sie wydaję że Szwajcaria pociagnie na dół daxa
dax do wora
- 13ty Stochastyk
- Gaduła
Oj VW ma kłopoty ... jak amerykanie zaczną go pozywać to się przekręci ...
Zwyciężają tylko cierpliwi.
z drugiej strony VW już tyle stracił, że na razie mu to nie zaszkodzi, dopiero po karach w USA, może być ostro w dół.Podobno 8mld Euro już zaoszczędzili na kary, mają zrewidować inwestycje. Wg mnie się obronią 

- 13ty Stochastyk
- Gaduła
A coś czuję, że prawnicy zwietrzą łatwy łup ... niezgodność towaru z umową ... silniki VW mają mniejszą moc niż deklarował producent ...
W sumie czemu nie spróbować ? Można odzyskać full kasę za używany samochód
W sumie czemu nie spróbować ? Można odzyskać full kasę za używany samochód

Ostatnio zmieniony 07 paź 2015, 13:22 przez 13ty Stochastyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwyciężają tylko cierpliwi.
wyjdą z tego... nie bez blizn, ale wg mnie wyjdą z tego... VW nie padnie, jakby tak miało się stać to już widzę wielkość tego bail inu rządu Angeli, aby dokapitalizować i uratować dumę narodową13ty Stochastyk pisze:Oj VW ma kłopoty ... jak amerykanie zaczną go pozywać to się przekręci ...

-- Dodano: 07 paź 2015, 13:24 --
w końcu dla Niemców jest jeden, Das Auto

-- Dodano: 07 paź 2015, 13:26 --
dax na krótkoterminowej LT, po przebiciu wedłgu książek, warto wejść w długą pozycję

https://www.tradingview.com/x/RHGToAhl/
Jutro też jest dzień.
- dobryfxplayer
- Maniak
pedro pisze:13ty Stochastyk pisze:Oj VW ma kłopoty ... jak amerykanie zaczną go pozywać to się przekręci ...
dax na krótkoterminowej LT, po przebiciu wedłgu książek, warto wejść w długą pozycję
w taki sposob? (cel WR2, DR2)

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
tak mówią niektóre książki ; )dobryfxplayer pisze:pedro pisze:13ty Stochastyk pisze:Oj VW ma kłopoty ... jak amerykanie zaczną go pozywać to się przekręci ...
w taki sposob? (cel WR2, DR2)

ja jade od 10000, celuje w D_R2
-- Dodano: 07 paź 2015, 13:48 --
właśnie zauważyłem że dziś D_R2 = W_R2 : )
-- Dodano: 07 paź 2015, 13:49 --
w sumie nie równa się, bo różnica około 10 pips, u mnie TP 10080
Jutro też jest dzień.