tankowałem dzisiaj sprintera to mi ropa w dół z dystrybutora leciałazorek pisze:ktoś ma pomysły teraz , jak ropa bedzie sie kierowała w najblizszym czasie ? Up/DOWN ??

chyba grawitacja ma coś z tym wspólnego

tankowałem dzisiaj sprintera to mi ropa w dół z dystrybutora leciałazorek pisze:ktoś ma pomysły teraz , jak ropa bedzie sie kierowała w najblizszym czasie ? Up/DOWN ??
ramib pisze:atlanticos jak Twoja projekcja na najlbiższe godziny/dni. wychodzimy górą?
u mnie nic sie nie zmienilo... ale kazdego szumu na wykresie nie gramramib pisze:atlanticos jak Twoja projekcja na najlbiższe godziny/dni. wychodzimy górą?
hehe Oanda już nie raz i nie dwa jest dobrym antywskaźnikiem. Jeszcze tylko Mikiego brakuje do kompletu i prawie 100% pewnościatlanticos pisze:Oanda pokazuje ze 59% zapakowane w S na edku wiec płynność dla byków jest - można niedługo ruszaćnie pogniewałbym się na d_r1 jeszcze dziś bo by to od razu wyklarowało sytuacje na jutro i piwo i chipsy wtedy
Mariusz k pisze:Highend, co myślisz o Gazie ziemnym, czy to już dołek, czy jeszcze nie. Spadki w ciągu ostatniego roku są ogromne, także potencjał wybicia jest spory. Wracając do kawy, mówiłem o TP 130, dzisiaj pyknęło, niestety moje pozycje już tego nie doczekałyMoże podbiorę na korekcie. No i cukier, rośnie i rośnie, w dwa tygodnie zrobił chyba ze 20%.