DayTrading: Środa 07.08.2013
Re: DayTrading: Środa 07.08.2013
z tego co wiem to ma zostać podany bilans USA,
czyli ile kasiury im zostało.
Jak zostało dużo więcej niż prognozują to może Edek zlecieć w przepaść a ujek wystrzelić w kosmos
Jak zostało dużo więcej niż prognozują to może Edek zlecieć w przepaść a ujek wystrzelić w kosmos
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
czyli teraz jak spadaja to znaczy ze chcą podebraćmolmomas pisze:z tego co wiem to ma zostać podany bilans USA,
-- Dodano: 07 sie 2013, 07:55 --
czyli teraz jak spadaja to znaczy ze chcą podebraćmolmomas pisze:z tego co wiem to ma zostać podany bilans USA,
chciwość jest dobra
- jurekszczurek
- Gaduła
taka mała pomyłeczka o 11.30 dane

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

- ForexTig3r
- Maniak
Też z Bonuxa.molmomas pisze:Troszkę dziwne mają liczniki bo mam wrażenie że strata jest zawsze większa niż zysk (nie liczę spreadu) i że czasem jak się cena porusza na + to licznik zysku przystajeForexTig3r pisze:Czy na tym XM z dniem 1 Sierpnia 2013 wcięło Wam środki na koncie ??
A jak tam dziennik 1 milion $![]()
n szczęście mam tylko tam konto z tego bonusu
Ale środków mi nie skasowało
ktoś cokolwiek z tego bonusa wypłacił

Nic tak człowieka nie uświadamia co do wartości tego wątku jak okres wakacyjny...molmomas pisze:z tego co wiem to ma zostać podany bilans USA,
Ostatnio zmieniony 07 sie 2013, 09:07 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ForexTig3r
- Maniak
pkubiu pisze:dokąd zaleci uj ma ktoś jakieś wyliczenia
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
fatycznie ten xm jest pojechany że fest, albo ja czegoś nie kumam
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- kosmowariat
- Gaduła
Jak robisz wypłatę to tracisz bonus
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
- fajnynick21
- Gaduła
Chyba ze masz 2 konta zalozone to sie skumaja i utną wszystko:) Mi tak zrobili
Nie grasz, nie wygrasz