no może, oby i życzepabloo83 pisze:Cicho bo każdy już zarobiony i kase liczy w ciszyTomasz196407 pisze:Coś cicho dziś,
Kerad co tam grasz
DayTrading: Środa 07.06.2017
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 07.06.2017
Fakt, że nie widać strachu, a przede wszystkim nie widać spadków. Powoli tracę nadzieję, że kiedykolwiek spadną. Co do jena to para EJ jest raczej prospadkowa. UJ i GJ również, z tą róznicą, iż na nich spadki są już mocno dojrzałe i oczekiwać można by odbicia. Taka sytuacja jest najgorsza bo w razie spadków człowiek pęka z wejściem na szorta, a część może nawet uprzedzająco łyknąć longa.TsunamiPL pisze: Nie widać strachu na rynku, ani spadków na jpy, ale może to właśnie ma tak wyglądać, a rozkręcą się później.
Nie mów "hop". Szczyt robią się powoli coraz niższe. To taki wstępny sygnał słabnięcia. Inna sprawa, że na edku robią niezłe zmyłki. Wczoraj na H4 pojawił się sygnał sell, a następnie do końca dnia ciągnęli w górę aż go nie zanegowali. Edek zachowuje się dosyć dziwnie. Po prostu zrobił się jakiś nienormalny horyzont na lokalnym szczycie. Sygnał sell na H4 na dziś to zamknięcie poniżej 1,1250. Choć oczywiście jego również mogą zanegować tak jak wczoraj.TsunamiPL pisze:
Dzisiaj piękne wycięli na edku stopy i dalej w górę, zgodnie z trendem.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Co to się stało z USD właśnie? Ktoś ma jakiś przeciek? 
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jutro wielki dzień więc wszyscy obmyślają taktykęTomasz196407 pisze:Coś cicho dziś,
Kerad co tam grasz
- MowmiSasiad
- Pasjonat

https://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=671448
Że niby to ale ploty są o tym od dawna wiec dziwne tak czy siak...
Że niby to ale ploty są o tym od dawna wiec dziwne tak czy siak...
No tak ! Kolejny raz próbowali zrobić w konia drobnice. Horyzont pod szczytem aby zebrać jak najwięcej szortów, a teraz pewnie ostra jazda w dół.TsunamiPL pisze:EBC obciął prognozę inflacji o 0,1%
Trust no bit**es.
Zgadza się. Moje oczekujące sell limit 1.13 oczywiście nie weszło.MarioDM pisze:No tak ! Kolejny raz próbowali zrobić w konia drobnice. Horyzont pod szczytem aby zebrać jak najwięcej szortów, a teraz pewnie ostra jazda w dół.TsunamiPL pisze:EBC obciął prognozę inflacji o 0,1%
The only way is up
Po prostu przechytrzyłeś z tym limitemTsunamiPL pisze: Zgadza się. Moje oczekujące sell limit 1.13 oczywiście nie weszło.
Normalka. Mnie też się to dosyć często zdarza, gdy staram się grać ostrożnie i rozważnie. Ostatnio to za wysoko miałem limit na GJ . Zabrakło kilkunastu pipsów , a póżniej poleciało w dół 300 pipsów. Parszywy los kataryniarza
Trust no bit**es.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Zolo pisze:Jutro wielki dzień więc wszyscy obmyślają taktykęTomasz196407 pisze:Coś cicho dziś,
Kerad co tam grasz
Eurgbp
jedna pozycja mi sie zrealizowała, to co wczoraj pisałem
bardzo szybkim ruchem
teraz czekam na wybicie strefy 0.8680x
kilkaktrotnie testowanej ostatnio
jezeli to by nastąpiło to naszego Rysia GBPJPY nie bedzie prp spadał - to tak nawiasem mówiąc