FED: Yellen Q&A begins.
atlanticos pisze:któryś już raz jestem większość dnia poza kompem i jak wracam i przychodzi mi czytać cale forum to po 3 stronach się na wymioty zbiera... ogarnijcie się do cholery bo zaczyna to wyglądać jak wewnętrzne forum gimnazjum a nie daytradingu...
Ja tez od jutra zaczynam dodawać do ignorów bo szkoda czasu na czytanie 100 postów o tym "kto ma większego" . 15 minut straciłem żeby dojść do 13 strony i obejrzałem w tym czasie tylko około 4-5 niezłych analiz... masakra jakaś
Żaba i kto ma większego - podobno niektórzy mężczyźni już po dwóch minutach dochodzą - 15 - niezły wynikatlanticos pisze: czytanie 100 postów o tym "kto ma większego" . 15 minut straciłem żeby dojść
daj spokój, szkoda nerwatlanticos pisze:... po 3 stronach się na wymioty zbiera... 15 minut straciłem żeby dojść do 13 strony i obejrzałem w tym czasie tylko około 4-5 niezłych analiz... masakra jakaś
Bo tu powinny panowac pewne zasady w stylu:atlanticos pisze:któryś już raz jestem większość dnia poza kompem i jak wracam i przychodzi mi czytać cale forum to po 3 stronach się na wymioty zbiera... ogarnijcie się do cholery bo zaczyna to wyglądać jak wewnętrzne forum gimnazjum a nie daytradingu...
Ja tez od jutra zaczynam dodawać do ignorów bo szkoda czasu na czytanie 100 postów o tym "kto ma większego" . 15 minut straciłem żeby dojść do 13 strony i obejrzałem w tym czasie tylko około 4-5 niezłych analiz... masakra jakaś