A górole znów będą latać do roboty, bo się będzie opłacałoTsunamiPL pisze:Będzie można. Nawet po 1.25 i 1.30. Tylko pytanie kiedyas28 pisze:molestują psychicznie niedźwiadki,
a ja na dal liczę że będzie można pozycje zająć po 1.2![]()
Na marginesie, jak ktoś leci do USA, to zakupy nie będą już tanie.
DayTrading: Środa 07.01.2015
Re: DayTrading: Środa 07.01.2015
Gość był dobry, ale:DavidFx pisze:“Przez cały czas ludźmi kieruje chciwość, strach, ignorancja i nadzieja przez co zachowują się w podobny sposób. Właśnie dlatego różne formacje występują regularnie. “
“Rynek często podąża w kierunku przeciwnym do prognoz spekulantów. Skuteczni spekulanci muszą porzucić swoje prognozy i podążyć za rynkiem. Nigdy nie kłócą się z ceną. Rynki nie mylą się nigdy, to opinie często są błędne.
“Nigdy nie próbuję przewidywać czy zgadywać. Ja tylko reaguję na to co mówi mi rynek swoim zachowaniem.”
“Skuteczni traderzy zawsze idą po linii najmniejszego oporu. Podążaj za trendem. Trend jest twoim przyjacielem. “
“Rozważny spekulant nigdy nie dyskutuje z ceną.”
“Skuteczny trading jest potyczką emocjonalną, a nie na inteligencję.”
“Niewielu osiąga sukces na giełdzie, ponieważ brak im cierpliwości. Czują silną potrzebę szybkiego wzbogacenia się.”
Jesse Livermore
- pare razy bankrutował
- popełnił samobójstwo, gdyż jak pisał nie miał siły ciągle walczyć z rynkiem
The only way is up
chyba szykuje się korekta skoro tak piszą .
Ciekawy lapsus USD/EUR a może nowy sposób notowań
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Euro-mo ... 65537.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Wszystkie duże banki widzą eur/usd na 1.15->1.10 i niżej.cugan pisze:chyba szykuje się korekta skoro tak piszą .
The only way is up
Wszyscy również czekają na wejście w S po 1.2 a tu pewnie przejdą z hukiem ten poziom i wytną wszystkie stoplossy
- nowy joker
- Pasjonat
Nie jestem wielkim bankiem i też to wiem 

czyli na nasze E/U 0,87-0,90 - może i tak będzie.... bo idąc tak jak teraz bez korekty 1,15 to będzie na koniec stycznia a nie roku a 1,10 to jeszcze w lutymcugan pisze:chyba szykuje się korekta skoro tak piszą .
oooo... WrongWay widzę, że tą samą twarz mamy w avatarze
Myślę ze ta informacja jest celowa będzie bardzo duża korekta na EUR/USD może do granic mediany 1,35 lub wyżej przy zachowanej cenie USD a potem zacznie się dodruk EUR i medialna oraz heroiczna obrona EUR przez banki poprzez dorzucenie kasy do rynku co zwali kurs do poziomu 1,15 lub niżej.Zaczynamy wiec teatrzyk walutowych form 
Jednym słowem spodziewam się sporego wzrostu EUR i CHF oraz walki banków o zbicie ich ceny
Czy uda się to na EUR chyba tak ale na CHF to może się nie udać
Będzie ciekawe jak CHF osiągnie wartość GBP

Jednym słowem spodziewam się sporego wzrostu EUR i CHF oraz walki banków o zbicie ich ceny

Czy uda się to na EUR chyba tak ale na CHF to może się nie udać

Będzie ciekawe jak CHF osiągnie wartość GBP

Ostatnio zmieniony 07 sty 2015, 10:22 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
rynki fx są szalone, ale chyba nie aż takcugan pisze:Myślę ze ta informacja jest celowa będzie bardzo duża korekta na EUR/USD może do granic mediany 1,35 lub wyżej przy zachowanej cenie USD a potem zacznie się dodruk EUR i medialna oraz heroiczna obrona EUR przez banki poprzez dorzucenie kasy do rynku co zwali kurs do poziomu 1,15 lub niżej.Zaczynamy wiec teatrzyk walutowych form

wszak, spadek od 1.35 zajął ok 6 miesięcy,
nie widzę edka powyżej 1.23-1.25 w tym roku
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.