to nie jest bezsilność tylko fałszywe wybicie....YoungDentist pisze:coś kabel siły nie ma a bezsilność najlepsza do spadków...
DayTrading: Środa 06.11.2013
Re: DayTrading: Środa 06.11.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ed, sygnał L na h1?
https://www.tradingview.com/x/3FhaecAS/ zaraz będzie zamknięcie H1, jak powyżej tej chmury to tym bardziej, wydaje mi sie
... te lt, to takie w ciemno wyrysy
ale chmury, samo ichimoku rysowalo
a, i chikou span, pozwala na L : ) brakuje tylko przeciecia, ktore sie za chwile moze pojawic 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
moim zdaniem e/u wyrobił normę z nadgodzinami w zeszłym tygodniu, teraz sobie wolne zrobił do jutra.pedro pisze:ed, sygnał L na h1?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
poczekaj aż się zamknie świeca, u mnie chikou span dotyka cenypedro pisze:ed, sygnał L na h1?https://www.tradingview.com/x/3FhaecAS/ zaraz będzie zamknięcie H1, jak powyżej tej chmury to tym bardziej, wydaje mi sie
![]()
![]()
a, i chikou span, pozwala na L : ) brakuje tylko przeciecia, ktore sie za chwile moze pojawic
to sobie zobaczcie chmurę na rzeźniku na mn, i zobaczycie, że jeżeli wybije ten trójkąt górną to na mn będzie bardzo silny sygnał kupna.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
prawda, wyrywny jestem...MNL pisze:poczekaj aż się zamknie świeca, u mnie chikou span dotyka cenypedro pisze:ed, sygnał L na h1?https://www.tradingview.com/x/3FhaecAS/ zaraz będzie zamknięcie H1, jak powyżej tej chmury to tym bardziej, wydaje mi sie
![]()
![]()

-- Dodano: 06 lis 2013, 12:04 --
btw, MNL wielkie dzięki za tego youtube'a : ) naprawde, konkretna sprawa

Jutro też jest dzień.
u mnie jest w chmurze i ma 2500p do sygnału Lmolmomas pisze:to sobie zobaczcie chmurę na rzeźniku na mn, i zobaczycie, że jeżeli wybije ten trójkąt górną to na mn będzie bardzo silny sygnał kupna.
Jutro też jest dzień.
a sorki mam inaczej skonfigurowany ichimoku ;p
u mnie przy sygnale L jest
u mnie przy sygnale L jest
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
jak na lablu przebijemu na trwale te 1,615 to ten podwójny szczyt może sie okazać nie podwójnym szczytem, ani rgre, tylko korektą płaską wzrostów.
na rysunku rozrysowane fale, obecnie trwająca fala korekcyjne 4
na rysunku rozrysowane fale, obecnie trwająca fala korekcyjne 4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!