Fakt, przedział 1.631 - 1.625 jest na tym rynku obszarem dużej niepewności. Jednak zejście poniżej 1.631 powinno nas doprowadzić do rejonów 1.625 i potwierdzić podwójny szczyt a potem to albo się odbijamy albo zasada grawitacji - stawiam na to drugie.Ciapul pisze:pewniej będzie poniżej przedziału 6260-6240...Kusus pisze:Ło matko ... Jak zejdziemy trwale poniżej 1.631 to przestaje myśleć o longach do świąt....
DayTrading: Środa 04.12.2013
Re: DayTrading: Środa 04.12.2013
nie wygląda mi to na spadki na gu czy gjy,
lekka korekta, spadków raczej nie będzie indeks PmI jest na poziomie 60 więc gorszy od oczekiwań lecz gospodarka się rozwija więc gdzie macie fundamentalne podstawy do przewidywania mocnej przeceny na funcie ???
lekka korekta, spadków raczej nie będzie indeks PmI jest na poziomie 60 więc gorszy od oczekiwań lecz gospodarka się rozwija więc gdzie macie fundamentalne podstawy do przewidywania mocnej przeceny na funcie ???
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
molmomas pisze:nie wygląda mi to na spadki na gu czy gjy,
Nie mamy. My tylko spekulujemy

tu juz nie chodzi o to ze sie rozwija, tylko chodzi o fakt ze dane moga byc dobre, ale nie tak dobre jak do tej pory, dlatego bedziemy powoli spadali, no ale kazdy ma inna wizje.molmomas pisze:nie wygląda mi to na spadki na gu czy gjy,
Do tego dochodzic bedzie USA i ich dobre dane + wizja ograniczenia QE
mam wrazenie ze kabla teraz trzyma edek
Ostatnio zmieniony 04 gru 2013, 10:48 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamiętaj kolego drogi zza miedzy, że na g/u obok funta jest jeszcze dolar, którego dobre dane są ignorowane od trzech tygodni, ale w myśl zasady że co sie odwlecze to nie uciecze jak sobie rynek o nich przypomni...molmomas pisze:nie wygląda mi to na spadki na gu czy gjy,
dodatkowo PMI usługowy w GB wydaje mi sie byc dziwną konstrukcją skoro usługi finansowe to 40% PKB a w nich rola Purchasing Managera jest raczej znikoma no chyba że chodzi o papier do drukarek...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
to fakt, rynek ostatnio nie zwraca uwagi na fakty lecz na to w jakim kierunku podążają grubasy a grubasy wszystkich chcą zrobić w Ciu*a i wyniknąć z tego może nie lada ambaras...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- ForexTig3r
- Maniak
LONG na W20 i SP500 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
kabel h4 od linii do linii
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kojarzycie może nazwisko gościa który wystawiał komentarze i analizy kiedyś na XTB i stooq ?
Taki znany gościu to był... Od jakiegoś czasu zauważyłem że nie ma jego analiz.
Taki znany gościu to był... Od jakiegoś czasu zauważyłem że nie ma jego analiz.