Moj syn ostatnio rzucil marchewka z rosolu w sciane, potem sie zesral w pampersa a po tym jak dostal nowego wstal z lozka, doczlapal sie do mojego pada od PS4 i pogryzl mu prawego analoga .... no i tez ciezko bylo to zrozumiec i chocbys myslal nad tym 5 lat to i tak bys nie zrozumial dlatego nie dziw sie ze ludzie nie sa w stanie zrozumiec twojego grania na pale podczas szumu na M1 o zasiegach Long Term i stosowania ATR.fx-technik pisze:Ci co mnie najbardziej hejtują, to już kilka lat nie umieją zrozumieć.XAB pisze:bo masz rozrzut w przekazie wszedles ostatnio z dwoma tekstami edek parytet a dax 13500
potem kazdy to tak odczytal jakbys codziennie skubal na 5czy 10 pipsow przynajmniej do dzis tak to odbieralem wiec czemu sie dziwisz jak szokujesz tekstami ??
trzeba bylo 3 dni bym ja pojal twoj styl gry
a naszczekales na mnie tez
wiec tylko nauka spokojnego przekazu i tyle
a co jak co a twoje wykresy do dax sa wg mnie ok
DayTrading: Środa 04.10.2017
Re: DayTrading: Środa 04.10.2017
Wpadłem w pułapkę psychologiczną. Najgorzej to nabrać jakiegos przekonania.. Wydawało się wczoraj, ze leciutko polecą na 13k i to była pułapka. Do tego brak SL. Psychologia sie znowu kłania. Jakbym pilnował, to bym wyskoczył wcześniej..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk

Raczej brak konkretnej metodologii opartej na czynnikach rynkowych, zamiast na opinii własnej.Świeżak44 pisze:Wpadłem w pułapkę psychologiczną. Najgorzej to nabrać jakiegos przekonania.. Wydawało się wczoraj, ze leciutko polecą na 13k i to była pułapka. Do tego brak SL. Psychologia sie znowu kłania. Jakbym pilnował, to bym wyskoczył wcześniej..
Poza tym, brak zarządzania.
Kto ci kazał stracić?
Chyba, że byłeś przelewarowany i nie miałeś miejsca na koncie.
Jeżeli na sesji USA wyrąbie do góry, to znowu będziesz płakał, że cię w ch zrobili.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
fx-technik pisze:Poczekaj, patrz w kalendarium makro...kolbi123 pisze:G/J co to ta para taka niemrawa sie zrobiła ?
Było dzisiaj,nie wiele wynikło z tego.
- fx-technik
- Fanatyk

Ważne dopiero będzie.kolbi123 pisze:fx-technik pisze:Poczekaj, patrz w kalendarium makro...kolbi123 pisze:G/J co to ta para taka niemrawa sie zrobiła ?
Było dzisiaj,nie wiele wynikło z tego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Poszedłem sobie do journali bo myśle mam czas to poczytam kolegów zmagania z rynkiem
a tu widzę znowu dochodzenia kto ma lepsze narzędzia i racje.
Jakież to emocje człowiekiem muszą targać żeby w tak dużym objętościowo wątku to dochodzić.
Panowie i Panie spokojnie wszyscy zarobią
a tu widzę znowu dochodzenia kto ma lepsze narzędzia i racje.
Jakież to emocje człowiekiem muszą targać żeby w tak dużym objętościowo wątku to dochodzić.
Panowie i Panie spokojnie wszyscy zarobią
- fx-technik
- Fanatyk

Ano tak: "Nie spiesz się, zawsze zdąrzysz stracić!"
Świeżak44 - podobajom mnie sie Twoje wykresy.
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.
Real - poziom zakucia.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Zawsze zdążyszfx-technik pisze:Ano tak: "Nie spiesz się, zawsze zdąrzysz stracić!"
teraz adp i stany i tam trzeba byc przygotowanym
jak mi ktos napisze w czym jest przed tymi zdarzeniami to jest M. albo ..
- fx-technik
- Fanatyk

nemezzis pisze:Świeżak44 - podobajom mnie sie Twoje wykresy.
Jemu wykres nie jest potrzebny, bo nie zwraca i tak na niego żadnej uwagi.
Gra to, co myśli, a nie to co jest na wykresie.
Przełom nastąpi, gdy zobaczymy u niego goły wykres.
A potem jeszcze kilka dobrych lat, zanim zacznie zarabiać.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2017, 13:39 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.