uffffx-technik pisze:Ja na dziś skończyłem.
Dziękuję za uwagę.
DayTrading: Środa 04.10.2017
Re: DayTrading: Środa 04.10.2017
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ktoś się czai na WTI?
Świeżak jak mogłeś uwalić tyle kasy na Daxie, który jest w mega trendzie wzrostowym
, a dokładnie wg. mnie w ostatniej fazie hossy - euforii.

The only way is up
Od tygodnia kazda z sesji azjatyckich jest duzo lepsza niz ta europejska. Trendy stabilne, 0 cofek, stabilne formacje itp. Ostatnimi czasy miedzy 10 a 18 sie grac nie da 

co prawda to prawda, pozostaje to przeczekacKusus pisze:Od tygodnia kazda z sesji azjatyckich jest duzo lepsza niz ta europejska. Trendy stabilne, 0 cofek, stabilne formacje itp. Ostatnimi czasy miedzy 10 a 18 sie grac nie da
-
- Fanatyk
To znaczy że noc przed kompemKusus pisze:Od tygodnia kazda z sesji azjatyckich jest duzo lepsza niz ta europejska. Trendy stabilne, 0 cofek, stabilne formacje itp. Ostatnimi czasy miedzy 10 a 18 sie grac nie da
o nie
to nie dla mnie

Cblondyn pisze:Ktoś się czai na WTI?
Ja czekam na cofkę na 49.70 , jak zejdą to biorę Longa i trzymam do 55
Jak sam widzisz Twoje wejscie bylo dobre ale tylko do czarnego BB. Jak chcesz to zrob sobie jeszcze BB o parametrach jak masz ta czerwona linie i on bedzie(dolna linia BB+/-) dodatkowym sygnalem na L. Jezeli zrobisz sobie fxbooka i bedziesz chcial to mozemy omawiac Twoje wejscia. Co robisz dobrze a co zle. Tak dlugo jak jestes pod czerwona to powinienes brac S-ki z zielonej srodkowej albo gornej. Jak robisz to z gornej to musisz zwrocic uwage na srodkowa zielona bo moze to byc zmiana terndu. Czerwony BB tylko do korekty bo w trendzie to mozna zamknac jak opada ponizej gornej BB. PowodzeniaŚwieżak44 pisze:Wrócili sobie do tego poziomu co kupowałem. Tam jednak było wsparcie/opór. Teraz mogą zjechać , jak tego nie przeskoczą. Taka zagrywka..
da się, tylko trzeba mieć realne oczekiwania i nie szukać cudów na wykresieKusus pisze:Od tygodnia kazda z sesji azjatyckich jest duzo lepsza niz ta europejska. Trendy stabilne, 0 cofek, stabilne formacje itp. Ostatnimi czasy miedzy 10 a 18 sie grac nie da

A nie trochę niżej ?Rafal154 pisze:Ja czekam na cofkę na 49.70 , jak zejdą to biorę Longa i trzymam do 55Cblondyn pisze:Ktoś się czai na WTI?
Bo na 49,35 jest luka niedomknięta (z 13 września) więc może domkną ją i wtedy w górę ?
PS
Ta luka to rolowanie było więc może jednak się ''nie liczy''.
Całe szczęście, że to tylko demo ...TsunamiPL pisze:Świeżak jak mogłeś uwalić tyle kasy na Daxie, który jest w mega trendzie wzrostowym, a dokładnie wg. mnie w ostatniej fazie hossy - euforii.