DayTrading: Środa 04.09.2013
Re: DayTrading: Środa 04.09.2013
podobnie kiwi,
obecnie kurs przy starej TL (brak na wykresie)
obecnie kurs przy starej TL (brak na wykresie)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- zastapmnie
- Pasjonat
najpiękniej daje zarobić euraud ostatnio, o ile ktoś na tym gra, ja niestety zagrałem za domknięcie luki...

Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
też to niestety przegapiłem, ta luka mnie także w błąd wprowadziłazastapmnie pisze:najpiękniej daje zarobić euraud ostatnio, o ile ktoś na tym gra, ja niestety zagrałem za domknięcie luki...
zastapmnie pisze:najpiękniej daje zarobić euraud ostatnio, o ile ktoś na tym gra, ja niestety zagrałem za domknięcie luki...
tak EUR AD do brania pod korek S przy 1500 bylo

-- Dodano: śr 04-09-2013, 12:33 --
Bemowo1 pisze:też to niestety przegapiłem, ta luka mnie także w błąd wprowadziłazastapmnie pisze:najpiękniej daje zarobić euraud ostatnio, o ile ktoś na tym gra, ja niestety zagrałem za domknięcie luki...
ale na h 4 takie ladne RGR wyrysowali na EUR AUD ze grzech nie bylo potrejdowac:)
Ta sama sytuacja, większość nie mogła mieć racji : )Bemowo1 pisze:też to niestety przegapiłem, ta luka mnie także w błąd wprowadziłazastapmnie pisze:najpiękniej daje zarobić euraud ostatnio, o ile ktoś na tym gra, ja niestety zagrałem za domknięcie luki...
Człowiek, który nie robi błędów, zazwyczaj po prostu nic nie robi.
EUR KANGARO 2 szczyt
-- Dodano: śr 04-09-2013, 12:51 --
mysle ze korekcina jakas nastapi z tych obszarów popytu
wraz z korekta na EUR USD i AUD USD z obszarów podazy 9200 9 220
-- Dodano: śr 04-09-2013, 12:51 --
mysle ze korekcina jakas nastapi z tych obszarów popytu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
pedro pisze:sorry za offtop, ale znacie jakies onlinowe serwisy z możliwością edytowania wykresów? w sensie AT ?
https://www.tradingview.com/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
skok na kase OFE po tym co powiedzial TUSK i jak sie zacina
atlanticos pisze:pedro pisze:sorry za offtop, ale znacie jakies onlinowe serwisy z możliwością edytowania wykresów? w sensie AT ?
bardzo, bardzo dzięki!
-- Dodano: 04 wrz 2013, 13:48 --
Nowy123 pisze:skok na kase OFE po tym co powiedzial TUSK i jak sie zacina
pojechali po bandzie... ale jakie wskaźniki PL będzie miała po tym zabiegu ... będzie można się pięknie na nowo zadłużac

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:atlanticos pisze:pedro pisze:sorry za offtop, ale znacie jakies onlinowe serwisy z możliwością edytowania wykresów? w sensie AT ?
bardzo, bardzo dzięki!
-- Dodano: 04 wrz 2013, 13:48 --
Nowy123 pisze:skok na kase OFE po tym co powiedzial TUSK i jak sie zacina
pojechali po bandzie... ale jakie wskaźniki PL będzie miała po tym zabiegu ... będzie można się pięknie na nowo zadłużac
dobrowolnosc a jednak bal isie spadku poparcia ale nie byl by saba PINOKIO gdyby nie atakowal PiS hahaha