Zwróćcie uwagę jak maluje FIBO
FIBO power

czyli maluje je na pustym polu.
Ktoś tak jeszcze robi? Ja tak często robię też

co do samej analizy to ja się nie zgadzam

TsunamiPL pisze:Korekta na indeksach była krótka, no nic. Lecimy wyżej.
Patrzę na ujka i wydaje mi się, że jeszcze powinni sporo zejść. Nie chciałbym pisać słów bez pokrycia, ale wydaje mi się sugerując tylko i wyłącznie ujkiem, ze to dopiero 40% korekty za nami, ale zobaczymy.Nowy123 pisze:TsunamiPL pisze:Korekta na indeksach była krótka, no nic. Lecimy wyżej.
korekta dopiero sie rozwija
tym razem miales jeszcze przed czasem.MR. D pisze:Decyzja o stopach ma być za 10 minut. Nie potrafię zrozumieć dlaczego zawsze mają poślizgi. Cywilizowane kraje jakoś potrafią w terminie się wyrobić a Belka zawsze ale to zawsze ma poślizg
w Aliorze mam podczas Londynu od 3 do 8 pipsów dopiero po Londynie zwiększają na 15 a w nocy to już kosmos.panzupa pisze:tym razem miales jeszcze przed czasem.MR. D pisze:Decyzja o stopach ma być za 10 minut. Nie potrafię zrozumieć dlaczego zawsze mają poślizgi. Cywilizowane kraje jakoś potrafią w terminie się wyrobić a Belka zawsze ale to zawsze ma poślizg
ale generalnie jakis zal z gra na tym instrumencie, spread na 20 - 40 pipsow. Peak na 130 pisow to mniejwiecej trzy spraedy. Tak jakby EURUSD sie o 4 pipsy przesunelo.
Moze jestem ignorantem i czegos nie wiem, ale osobicie nie gram z powodu takiego spreadu na parach z PLN