Jeszcze możliwe 0.7835 ale to tak na 30 %.dobryfxplayer pisze:Audi spada tam gdzie jego miejsce
70 % że zleci od razu w dół na 0.7630
Jeszcze możliwe 0.7835 ale to tak na 30 %.dobryfxplayer pisze:Audi spada tam gdzie jego miejsce
mnie Pan rynek mowi ze nie zejdziemy raczej ponizej 1400... jak dla mnie 1410-1420 i jak odbijemy w gore to mamy flage na edku... ale mnie ostatnio Pan rynek w konia robił przez kilka dni wiec trzeba byc czujnymkosandy pisze:Zabrakło 1 pipsa do geometrii 0,707. Zaczynam obserwacje edka, bo być może skończyła się korekta i znowu poleci do góry z takim impetem jak wczoraj...
Zobaczymy co narysuje Pan Rynek.
jak się zrealizują targety to będzie mistrzowskoKusus pisze:Jeszcze możliwe 0.7835 ale to tak na 30 %.dobryfxplayer pisze:Audi spada tam gdzie jego miejsce
malse pisze:Nowy123 pisze:moze taka cofka zygzaczek ne ma m edka ale tak podaje bo m isie zucilo w oczeta
a analizuje go bardziej pod strone NZD AUD GBPu j
1,14 poza "okrągłą" liczbą nie ma żadnego znaczenia - wczoraj przeszło bez zatrzymywania, więc nie warto zaciemniać wykresu.
a co tam masz na 7630?Kusus pisze:Jeszcze możliwe 0.7835 ale to tak na 30 %.dobryfxplayer pisze:Audi spada tam gdzie jego miejsce
highend pisze:Nowy co z SP500? pisalem wczoraj po 22.00 żebyś już S łapał...
to było tak troche na jajo, a tu wychodzi, że tak należalo zrobić![]()
tak grrr mogle mjednak podebrac wczoraj na 2050 kasowym shorta na SP500 i znowu piesza mysl najlepsza zamias czekac na 2053 55 60 grrhighend pisze:Nowy co z SP500? pisalem wczoraj po 22.00 żebyś już S łapał...
to było tak troche na jajo, a tu wychodzi, że tak należalo zrobić![]()
więc ropa raczej w dółUKRAINE PROSECUTOR'S OFFICE SAYS FROM FOUR TO 10 PEOPLE KILLED IN EARLIER SHELLING NEAR DONETSK HOSPITAL, BLAMES SEPARATISTS