DayTrading: Środa 03.01.2018
Re: DayTrading: Środa 03.01.2018
Witam wszystkich jakie jest prawdopodobienstwo spadkow na e/u?
tak zagrałem ... hazard...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Grasz wbrew temu co rysujesz. Troche bez sensu. Ale szansa jest zawszenavik pisze:tak zagrałem ... hazard...

dlatego napisałem " hazard" , bardziej tp na lini kanału powinno byc. jak juz w ogole grac S czyli 151,510Cblondyn pisze:Grasz wbrew temu co rysujesz. Troche bez sensu. Ale szansa jest zawszenavik pisze:tak zagrałem ... hazard...
Ostatnio zmieniony 03 sty 2018, 17:58 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
A według czyjej broker płaci?
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
zamkniete z palca , nic z tego nie bedzie . Ide kąpać psa bo śmierdzi... 

rzeźnik h4 - takie tam malunki
Na obecna chwile uklad świec dziennych potwierdza scenariusz choć trzeba pamiętać że do zamknięcia jeszcze 4h
https://www.tradingview.com/x/te7WJvr1/

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
L na pszenicy to mocna karta w grze!
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
tak dla przypomnienia pivot podawal tolmon i ja na daxie 12935 czy12930 czy cos tam kolo tego
i to co wyzej to mamy ale sa wzrosty a oporki to tez podawalismy przynajmniej ten pierwszy chyba 13048
i wiadomo 13tka psyche
a tsunami tez mial byc na lce ? jestes ?
i to co wyzej to mamy ale sa wzrosty a oporki to tez podawalismy przynajmniej ten pierwszy chyba 13048
i wiadomo 13tka psyche
a tsunami tez mial byc na lce ? jestes ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dlatego nie wrzucam swoich bochomazów , żeby sie nie błaźnićKermit pisze:rzeźnik h4 - takie tam malunkiNa obecna chwile uklad świec dziennych potwierdza scenariusz choć trzeba pamiętać że do zamknięcia jeszcze 4h

ps. to przez ten czas co kąpałem psa , ani w góre ani w dól te geje herbaciano -ryżowe nie poszli?