DayTrading: Środa 02.11.2016
Re: DayTrading: Środa 02.11.2016
U nas na WIG20 gram, jak na razie, między ramionami trójkąta, a jak już przyjdzie wybicie to zgodnie z kierunkiem wybicia:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pamiętam jak jakiś rok temu, edek skoczył z 7 figur do góry w ciągu wieczoru chyba na 1.16 z kawałkiem.karnak pisze:Sam nie wierzysz w to co piszesz, od skrajności do skrajności.TsunamiPL pisze:To co ? Dzisiaj 1.13 na edku ?
Zejdź na ziemię.
Wszystko jest możliwe.
The only way is up
-
- Pasjonat
Yto co mieli zrobic na edku to juz zrobili, ale przez trzy poprzednie dni handlu. Teraz solidny opor, gdzie beda spadac slabe rece
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
To chyba po tym jak Mario nawijał i powstrzymał trend na rok ruchem na 400 pipsow, zobaczymy dalejTsunamiPL pisze:Pamiętam jak jakiś rok temu, edek skoczył z 7 figur do góry w ciągu wieczoru chyba na 1.16 z kawałkiem.karnak pisze:Sam nie wierzysz w to co piszesz, od skrajności do skrajności.TsunamiPL pisze:To co ? Dzisiaj 1.13 na edku ?
Zejdź na ziemię.
Wszystko jest możliwe.
- pl-samurai
- Pasjonat
USD/CAD juz sie umacnia.
I co teraz? 
INdeksy dalej w dół, ED w górę?
Ambasador się utlenił, ale to normalne jak się kisi BUY DAX na 10800.
Mi wywaliło SL na buy AUD/NZD i jestem zły. Za wcześnie się skusiłem.

INdeksy dalej w dół, ED w górę?
Ambasador się utlenił, ale to normalne jak się kisi BUY DAX na 10800.
Mi wywaliło SL na buy AUD/NZD i jestem zły. Za wcześnie się skusiłem.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nikt chyba nie dowierza co się dzieje. Kiwi urwał całe 6 pipsów. Wiele razy bylo tak ze ruch następował nastepnego dnia. Po tym jak w koncu po tylu latach podniesli stopy tez sie nie wiele działo...
jedna z prób odwracających kierunek jest własnie teraz 

Karnak!karnak pisze:U nas na WIG20 gram, jak na razie, między ramionami trójkąta, a jak już przyjdzie wybicie to zgodnie z kierunkiem wybicia:
A ten dół trójkąta w W20 to na jakim punktowym poziomie Ci wychodzi? Dzięki
Tu na forum pokazuję zależności jakościowe i geometryczne.Zolo pisze:Karnak!karnak pisze:U nas na WIG20 gram, jak na razie, między ramionami trójkąta, a jak już przyjdzie wybicie to zgodnie z kierunkiem wybicia:
A ten dół trójkąta w W20 to na jakim punktowym poziomie Ci wychodzi? Dzięki
Co do przełożenia na pkt WIG20 to dopiero wyjdzie, gdy wskaźnik znajdzie się w zakładanym miejscu i wtedy można odczytać wartość WIG20.
Tak, że na ten moment tym narzędziem nie jestem w stanie podać teraz tego, czego ode mnie oczekujesz.