dzisiaj na edku pasowałoby mi cos takiego jak ponizej na reszte dnia. Wtedy bylby dobry fundament na zamknieciu dnia pod dalsza czesc scenariusza z h4. Zobaczymy co na to rynek
Ja tez tak bym chcial -- chyba nam nie wyjdzie ale zobaczymy na koniec dnia
no wlasnie tez z jakimis kolejnymi decyzjami czy trzymac czy zamykac itd czekam na zamkniecie dnia. Wiele wyjasni IMO
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
o daxie --szuli
wiesz ja mam jeszcze 3ktr w sumie lki z nizej 12900 tu na wykresie fakt mam jedna ale to sporo pipow i dalej srednia wysoko
wiec sam rozumiesz nawet moj jakis glupi pomysl wchodzenia w lki
dla mnie jest nie grozny najwyzej skroce wsio i mniej zarobie
ale brac lki w okolicy 13200 byl bardzo dobrym pomyslem przynajmniej na teraz
i jak sie mowi wejscie to wyzej bylo za mocne wiec szybki skrot by poczuc bezpiecznie sie
strazak i 3ktr na lce zostawiam a bylo troszke wiecej
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2020, 15:40 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kermit czy jeszce na eur--usd 1,1830 -- czy juz wystarczy
Ja właśnie kupiłem ediego. Czyli L
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
o daxie --szuli
wiesz ja mam jeszcze 3ktr w sumie lki z nizej 12900 tu na wykresie fakt mam jedna ale to sporo pipow i dalej srednia wysoko
wiec sam rozumiesz nawet moj jakis glupi pomysl wchodzenia w lki
dla mnie jest nie grozny najwyzej skroce wsio i mniej zarobie
ale brac lki w okolicy 13200 byl bardzo dobrym pomyslem przynajmniej na teraz
i jak sie mowi wejscie to wyzej bylo za mocne wiec szybki skrot by poczuc bezpiecznie sie
strazak i 3ktr na lce zostawiam a bylo troszke wiecej
i jak to sie mowi jak pomysl dobry i wpadly pipsy na zamowienie
to nie odpuszczasz i rombiesz jak sieczke bo daja to trzeba brac
teraz 5 ktr zostaje i takie to DT https://iv.pl/image/dax2.GtkfAKD
I TAK DO ZNUDZENIA
kto pierwszy odpusci oni czy ja https://iv.pl/image/dax3.GtkfF2e
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2020, 15:48 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.