Spekuła robi z rynkiem co chce.Mariusz k pisze:Dynamika na ropie jest niesamowita, 1% urosła w ciągu 1-2 min
DayTrading: Środa 02.09.2015
Re: DayTrading: Środa 02.09.2015
a nie mówiłemMariusz k pisze:Dynamika na ropie jest niesamowita, 1% urosła w ciągu 1-2 min

gdyby ropa spadała to by jutro napisali, że spada bo dane były kiepskie (duże zapasy),
ale ponieważ rośnie to... co napiszą?
I zawsze mnie śmieszy takie wypisywanie przez pismaków po fakcie, że to urosło bo cośtam, a tamto spadło bo cośtam.
To wszystkiego dorabiają teorię

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
tak jak było pisane - buja ropą i zapewne będzie bujać, dopóki nie zwalą tego cholernego CAD
tam już dawno powinien być zjazd, a ropa powinna znajdować się powyżej 60$ - 70$ 

Ale to nie CAD ma wpływ na cene ropy tylko ropa na cene CAD. Podobnie jest z kangurem. Za niska jego ceną odpowiada niska cena surowców. Nie odwrotniefreakout pisze:tak jak było pisane - buja ropą i zapewne będzie bujać, dopóki nie zwalą tego cholernego CADtam już dawno powinien być zjazd, a ropa powinna znajdować się powyżej 60$ - 70$
- nowy joker
- Pasjonat
Dji m30 RGR
Tak jak ty do wszystkiego dorabiasz Fibsyhighend pisze: gdyby ropa spadała to by jutro napisali, że spada bo dane były kiepskie (duże zapasy),
ale ponieważ rośnie to... co napiszą?
I zawsze mnie śmieszy takie wypisywanie przez pismaków po fakcie, że to urosło bo cośtam, a tamto spadło bo cośtam.
To wszystkiego dorabiają teorię

Po fakcie wszystko jak na tacy, natomiast przed... od jakich poziomów dobierałeś kolejne L zanim ropa dotarła do 37?
chyba szykuje sie odpał na północ na koniec sesji wall street może zrobią jeszcze z 1% up hmm ?
ktos jeszcze gra w obozie byków czy już same miśki w akcji ?

dlaczego ? ponieważ
https://www.tradingview.com/x/y9Gjfx96/
ale na dziś jak co to 1960 max reszte w nocy albo rano
ktos jeszcze gra w obozie byków czy już same miśki w akcji ?

dlaczego ? ponieważ

https://www.tradingview.com/x/y9Gjfx96/
ale na dziś jak co to 1960 max reszte w nocy albo rano
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2015, 21:04 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 3 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Nie gadaj tyle tylko narysuj kawę lepiejc.ajto pisze: Tak jak ty do wszystkiego dorabiasz Fibsy![]()
Po fakcie wszystko jak na tacy, natomiast przed... od jakich poziomów dobierałeś kolejne L zanim ropa dotarła do 37?

a kolejne fibo wypada dość daleko na dole.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
26/08 pisałem ci o kawie na FC:
Tak ci powiem, że jak sobie zerkam na MN to najszybciej mi wychodzi zjazd do 110, a docelowo badanie gruntu na 100. TL nie wrzucam bo rynek ich nie widzi, a że ty jesteś jego częścią więc wiadomo że ich również nie dostrzeżesz![]()
Weź przygotuj jakieś Fibsy pod ten poziom + zjazd, nic ci nie szkodzi, a nóż, a widelec![]()
no nie wiem do końca czy tak jest, bo czasami zdarza się że i ropa i CAD chodzą tak samoCblondyn pisze:Ale to nie CAD ma wpływ na cene ropy tylko ropa na cene CAD. Podobnie jest z kangurem. Za niska jego ceną odpowiada niska cena surowców. Nie odwrotniefreakout pisze:tak jak było pisane - buja ropą i zapewne będzie bujać, dopóki nie zwalą tego cholernego CADtam już dawno powinien być zjazd, a ropa powinna znajdować się powyżej 60$ - 70$