Tak EDEK technicznie idzie w dół jak przebije wsparcie ot co
A przekopać się przez czerwone pole to nie takie chop-siup....
I nie jest to zgodne z moimi oczekiwaniami na USD/PLN, stąd uważam, że staram się być dość obiektywny
W fizyce kolorem czerwonym oznacza się magnes ( biegun N) powinien być niebieski.... wydaje się że Edek tam się wybiera. Analizę na DT to od D1 w dół wystarczy aby nie oszaleć
Tak EDEK technicznie idzie w dół jak przebije wsparcie ot co
A przekopać się przez czerwone pole to nie takie chop-siup....
I nie jest to zgodne z moimi oczekiwaniami na USD/PLN, stąd uważam, że staram się być dość obiektywny
W fizyce kolorem czerwonym oznacza się magnes ( biegun N) powinien być niebieski.... wydaje się że Edek tam się wybiera. Analizę na DT to od D1 w dół wystarczy aby nie oszaleć
Jeszcze nie tak dawno pisałeś ( próbując mnie ośmieszyć ), że interwały h1-H4 są zbyt wysokie do DT !
To jak to w końcu jest ?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Indeks Dolara przedział 88,6-113 możliwa zmiana kierunku ,tyczy się też EU .BAT 88,6 to minimum 113 ALT BAT forma alternatywna jako fałszywe wybicie szczytu i nie patrzeć na B z wzoru bo powinno być na 38,2 a nie jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ropa wti
no wreszcie to bydke spadlo ok 2pkt
zaczalem oddychac mam juz lki na ski teraz https://foto-hosting.pl/img/fd/c0/20/fd ... 57e6a2.png
tu tylko ski i trzymam w koncu gralem tydzien na spadki w sumie z/s cienko bylo/ i tak za malo esek mam ale jest oki
odwrocona filizanka juz jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2023, 16:08 przez baxik, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
no to dolarek zbliza sie do 4,08lecz za wolno to niestety idzie ale moze byc
liczylem ze juz w lipcu bedzie wyraznie wyzej
jeszcze kilka pktow i Bemowo złapie oddech a Zakar chyba nie przezył bo ucichł
Ostatnio zmieniony 02 sie 2023, 16:15 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę