Uderzenie w sl musiałbym odrabiać cały sierpień. Trochę przesadziłem

-- Dodano: śr 02-08-2017, 16:34 --
Sell limit na eur/usd czeka. 1.18780
Miejsce ciekawe, ale tutaj zmniejszam lota do 0,2, jakby ktoś pytał.
barabaszek pisze:Wg mnie raczej orgr - czyli bez LL.Tomasz196407 pisze:
Jedynie co zmieniłem to na wybicie 5 FE w ED jako c
https://invst.ly/4otis , luka domknieta, korekta abc, potencjał na all time highs.
BTW eu s otwarte, l na usdchf też, dzisiaj kontynuuje wzrosty. Dopoki taka dynamika istnieje, że eu up uchf up, to korzystniej brac l na uchf, jesli ktos chce szorcic eu.
Edit
https://invst.ly/4otxz OK, możesz mieć racje. Dokładniejszy rysunek. FE100 wychodzi mi 12032 jednak trochę niżej. Zaznaczam linią przerywaną, bo to predykcja, trzeba trochę czasu i więcej PA. Póki co luka zamknieta, tam cena znalazła wsparcie.
Melduję, że S na GJ zarobione +50 Pips.Tomasz196407 pisze:No i bum,![]()
troche sl poszło sie ..
-------------------------------xauusd
zamkniecie na dziennej swiecy powyzej 1275 dalsza kontynuacja
Nie musisz meldowac, normalnie powiedz, pogratuluje Ci i już,fx-technik pisze:Melduję, że S na GJ zarobione +50 Pips.Tomasz196407 pisze:No i bum,![]()
troche sl poszło sie ..
Kogo to obchodzi człowieku?! Daj se siana - nikt Cie tu nie chcefx-technik pisze:Melduję, że S na GJ zarobione +50 Pips.Tomasz196407 pisze:No i bum,![]()
troche sl poszło sie ..
Tu nie ma ludzi ode mnie, Tomaszu.Tomasz196407 pisze:Nie musisz meldowac, normalnie powiedz, pogratuluje Ci i już,fx-technik pisze:Melduję, że S na GJ zarobione +50 Pips.Tomasz196407 pisze:No i bum,![]()
troche sl poszło sie ..
Nasze zasady mówią o sl Darku a Ty ciagle chwalisz tam gdzie ludzie od ciebie ich nie dają,
tylko tyle Darku chce abys to normalnie powiedział o tych co tak robia nawet jak sa od ciebie , to jest proste
prawda
Jest konsolidacja, ale nadal pcha do góry.Bemowo1 pisze:można także ten układ rozpatrywać jako trójkąt rozszerzający się, choć nie wiele z tego wynika