Dax w IC Markets:XAB pisze:wrzucil by ktos jakis wiekszy wykres choc z 1h daxa bo swieczek u mnie za bardzo nie widac
lka z piatku jest wiec musze poglowkowac co dalej
DayTrading: Środa 01.11.2017
- moneymaker
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 01.11.2017
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dax 1hXAB pisze:wrzucil by ktos jakis wiekszy wykres choc z 1h daxa bo swieczek u mnie za bardzo nie widac
lka z piatku jest wiec musze poglowkowac co dalej
https://www.tradingview.com/x/Hcc7l4kQ/
Otwarcie będzie 100 pkt wyżej

-- Dodano: śr 01-11-2017, 7:56 --
Oandianie na L na kablu - mądrze
i S na edku - mądrze
Coraz lepiej grają.
The only way is up
dzieki dobrze zaczeli wiec nie gasze
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
jest dobrze z tym ze chyba dzis fed wiec do obiadu moze byc spokojTsunamiPL pisze:Na Daxie robią polowanie na niedźwiedzie.
jakby kto zapomnial
to adp po 13,15 a
19:00
USD Oświadczenie FOM
a dax z kresek to oporek na 66 juz teraz
A I DO SWIEZAKA
zobaczyles jak sie 100 pipsow robi ? trzeba czasem zaryzykowac a male bylo ryzyko
ja bp na daxie

Ostatnio zmieniony 01 lis 2017, 09:03 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jeszcze 7 minut do konca swieczki, daj mu szanseXAB pisze:a dax z kresek to oporek na 66 juz teraz

Kto mądry i jakimś cudem dotrzymał akcje na Daxie do tej pory powinien zrealizować zyski. Przynajmniej część 

The only way is up
juz BP wczesniej zgasilem niz napisalemTsunamiPL pisze:Kto mądry i jakimś cudem dotrzymał akcje na Daxie do tej pory powinien zrealizować zyski. Przynajmniej część
tsunam,, ja nie moglem wczesniej zgasic gdyz mam daxa tylko na dziennym

a tak 140 pip wlecialo

Ostatnio zmieniony 01 lis 2017, 09:08 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kazimierz S
- Pasjonat
No właśnie, też nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Dzisiaj praktycznie też nie ma handlu na DAX - Bayern i Baden mają wolne, sam pracuję w Westfalii i też mam wolne, może Hesja pracuje - ale nie będzie dzisiaj żadnych poważnych obrotów. Mam longów na indeksach pod korek, ale nie podoba mi się to
. Ogólnie w tej chwili na większości indeksach europejskich można wyprowadzić kreski na Wielką Zwałę
.

Miód kupuj tylko Polski.
Kolejna podwyżka stóp % w USA pociągnie już giełdy w dół.
The only way is up