sp500 zapewne odbije od tej LT na której siedzi.... ale nie na długo. Scenariusz daxowy (spadek na 7700) i sp500 (spadek na nie wiem ile - musze obliczyć) wg mnie nadal w grze.
Oni chcą by wszyscy liczyli, że tak jak zwykle to będzie - odbijemy znowu i na nowe szczyty. Oni chcą by tak wszyscy myśleli. Nie dajcie się

Zapewne do piątku będzie "bryndzlowanie" i dopiero przebijemy tą LT w przyszłym tygodniu.
Dziwne, że dzisiaj wszystkei zboża rosły...... w necie nagonka, że wczorajsze dane były "bearish"... piszą, że "sp500 - tak tak, my to znamy".... rozumiecie? Piszą tak..... a tu będzie zonk
-- Dodano: 01 paź 2014, 19:56 --
a news o zarażonym wirusem ebola w USA słyszeliście, leciał z Nigerii przez BRUKSELĘ (!) do USA.... i jest w kiepskim stanie i ma na 100% wirusa.... Nieciekawie....
-- Dodano: 01 paź 2014, 19:57 --
Nowy123 pisze:
ja tu nc nie mowie ja caly czas od pewnego czasu powtarzam ze robia 3 na sp500 i czekamy na 4 w dol

dobrze gada

i na dax to samo.
edit: no ale co się martwicie? główny trend wzrostowy zostanie zachowany, a po takiej korekcie indeksy będą robić falę nr 5 - czyli dłuuuga hossa na nowe topy