DayTrading: Środa 01.10.2014
Re: DayTrading: Środa 01.10.2014
może masz za niski interwał u mnie działa od h4 w góre, ale ogólnie bardzo przyjemnie wygląda, piwko dla dadasa
biedny to ja jestem od urodzenia...
Tłok z W1.
Logicznie, to tutaj nie ma jeszcze nic co sugerowałoby Longi.
-- Dodano: śr 01-10-2014, 13:25 --
MQL4/Indicators
Takie miejsce, to Long dla bardzo agresywnych traderów.Logicznie, to tutaj nie ma jeszcze nic co sugerowałoby Longi.
-- Dodano: śr 01-10-2014, 13:25 --
Bo to jest indyk, nie skrypt.highend pisze:Dadas może głupie pytanie, ale nie umiem tego zainstalować. Tzn wrzuciłem do skryptów i jak klikam prawym i daję "zastosuj na wykresie" to nic się nie dzieje.....
MQL4/Indicators
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Chociażby edka albo indeksy. Dzisiaj o 14 dane o zatrudnieniu więc zmienności powinno wystarczyć dla wszystkich. A jak lubisz CADa to USDCADroberttheus pisze:Cos proponujesz jeśli chodzi o większa zmienność bo nie widzę
Expect the Unexpected...
To narzędzie już udostępniłem, i chyba masz Dadas_Secret_Weapon_Script_500.mq4?tuvok pisze:To jak już koncert życzeń to dodam coś od siebie: przydałoby się jeszcze dorysowywać jakieś linie zasięgu dla pozycji otwieranych zgodnie z tłokiemDadas pisze:Czytasz w moich myślach.as28 pisze:fajny ten twój tłok Dadas
powinieneś dla upartych zamienić tylko kwadrat na trójkąt wtedy by nawet każdy dureń zrozumiał
Nie mam, ale nazwa indykatora przyprawia mnie o dreszcze na plecach więc zapodajDadas pisze:To narzędzie już udostępniłem, i chyba masz Dadas_Secret_Weapon_Script_500.mq4?tuvok pisze:
To jak już koncert życzeń to dodam coś od siebie: przydałoby się jeszcze dorysowywać jakieś linie zasięgu dla pozycji otwieranych zgodnie z tłokiem

Expect the Unexpected...
MQL4/Scriptstuvok pisze:Nie mam, ale nazwa indykatora przyprawia mnie o dreszcze na plecach więc zapodajDadas pisze:To narzędzie już udostępniłem, i chyba masz Dadas_Secret_Weapon_Script_500.mq4?tuvok pisze:
To jak już koncert życzeń to dodam coś od siebie: przydałoby się jeszcze dorysowywać jakieś linie zasięgu dla pozycji otwieranych zgodnie z tłokiem
Wrzucasz na świecę, konkretną.
Pobaw się.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzięki, fajnie rysuje. Poniżej czerwonej wchodzisz w eski powyżej zielonej w elki? Na jakim interwale i parach najlepiej ci się sprawdza?Dadas pisze: MQL4/Scripts
Pobaw się.
Expect the Unexpected...
Generalnie, to szukam już w okolicach niebieskiej.tuvok pisze:Dzięki, fajnie rysuje. Poniżej czerwonej wchodzisz w eski powyżej zielonej w elki? Na jakim interwale i parach najlepiej ci się sprawdza?Dadas pisze: MQL4/Scripts
Pobaw się.
Wiesz, Price Action.
"Sprawdza się", to trochę dziwne stwierdzenie.
To ty masz się "sprawdzać", a nie wskaźnik!
To ty tradujesz, nie wskaźnik.
Żaden wskaźnik się "nie sprawdza", bo wskaźniki służą do czytania sygnałów, a nie do tradowania.