Nie rozumiem co próbujesz tutaj przekazać.Bemowo1 pisze:Zapewniam Ciebie, że jesteś w wielkim błądzie.Michał Iwański pisze:
Nie jestem rozczarowany, tylko wstawiam to uznaniowo, pisząc, że może komuś się to może przyda na coś. Zwykła grzeczność.
Natomiast nie podoba mi się zachowanie, gdy ktoś zaraz pisze w imieniu wszystkich, że na nic się to nie przyda. Jeżeli ktoś uważa mój post czy wskaźnik za niepotrzebny to niech go przeskroluje i czyta dalej. Jeżeli wychodzę tutaj z jakąś inicjatywą, zresztą nie tylko ja, to spotyka się to z poważną krytyką, najczęściej nieuzasadnioną, czyli taka dziecinada poprostu.
Tylko i wyłącznie moja metoda jest najlepszą metodą tradingową.
Zaufaj mi, odstaw kolorowe lampki i zrób to co piszę:
Otwórz long na edku za całe depo.
Czy już mi wierzysz? i otworzyłeś pozycję?
Jeżeli chcesz to proponuję założyć nowe konto, ja zrobię to samo i codziennie przez najbliższe 30 dni będziemy handlować rano a później przedstawimy nasze wyniki publicznie na forum. Ja będę handlował wg. wskaźnika TopTrade a Ty według swojej metody. Tylko taka konkurencja może coś Wam udowodnić. Jestem otwarty na propozycje, tylko proszę wcześniej o informację abym zarezerwował czas odpowiednio. Teraz wychodzę, przeczytam forum wieczorem. Pozdrawiam