grzeczne chopaki suchaja PANA
dax 12222 NA RAZIE I NIECH NIE przesadzaja bo inaczej na te WYRAZNIE Wyzej 400 trzeba bedzie do drukarek czekac
/// kogo pamiec zawodzi to maszynki drukuja po 5lipca/
14,30ADP
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dolary
EDKA CO PRAWDA ZGASILEM CIUT WCZESNIE
ale na dolcach pooszlo git BP https://iv.pl/image/Gth4RBd
NO LADNIE DAXEM POJECHALI
ALBO W GORE ALBO BOLESNIE W DOL TYPOWE DZIADYYYYYYYY
Ostatnio zmieniony 01 lip 2020, 12:58 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dax
fbo z minutki
23 i zero wsparcie cel 38 fb / troche mi to moje B TEZ PRZEDMUCHALI/ https://iv.pl/image/Gth4cWB
KROTKO kup sprzedaj nawet na kilka pipow az ustala nowe denko
Ostatnio zmieniony 01 lip 2020, 13:31 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
I zobaczcie, UJek wyprzeda spadki na DAX-ie o pare godzin... Taki sam schemat, wybicie fałszywe i zjazd- kilka godzin wcześniej od indeksów. To jest właśnie to co mówiłZaorski z kolega w piątek..To jest dobry wskaźnik
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
swiezy
blagam
nie pitol glupot
dax krwa zrobil dzis prawie 400
o czym ty trujesz
jakbys tak patrzyl na korelacje z ujkiem to by cie rynek wybzykal na sucho i bez mydłą
sam pisales ze zaor stawia ski od 3 dni juz