DayTrading: Środa 01.01.2020
Re: DayTrading: Środa 01.01.2020
Co sie stało ze dolar odrobil w jeden dzien wszystkie straty do PLN ?
W chwili obecnej mozna go sprzedac na cinkciarzu po 3.86 a jeszcze wczoraj było 3.79........
dobra zmiana ?
W chwili obecnej mozna go sprzedac na cinkciarzu po 3.86 a jeszcze wczoraj było 3.79........
dobra zmiana ?
nie sugeruj się tym, poczekaj na otwarcie rynków dziś późnym wieczorem.JohnTitor pisze: 01 sty 2020, 16:26 Co sie stało ze dolar odrobil w jeden dzien wszystkie straty do PLN ?
dobra zmiana ?
Przywołany do tablicy ...oto jestem
...i niech przemówią wykresy rożnych instrumentów i podobieństwa jakie w nich widzę
A czy zasieg zostanie zrealizowany na G/J to sie zobaczy , myśle ze warto było zaryzykować i obserwować wykres
Na innych instrumentach zasięgi były robione z nawiązką i to sporą

A czy zasieg zostanie zrealizowany na G/J to sie zobaczy , myśle ze warto było zaryzykować i obserwować wykres

Na innych instrumentach zasięgi były robione z nawiązką i to sporą

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
navik pisze: 01 sty 2020, 17:03 Przywołany do tablicy ...oto jestem...i niech przemówią wykresy rożnych instrumentów i podobieństwa jakie w nich widzę
![]()
Na innych instrumentach zasięgi były robione z nawiązką i to sporą![]()

Ja bym nie wszedł - miało to IMO sens przedwczoraj gdyby się wykonało tak jak próbowałeś, ale teraz nie bardzo
W każdym razie powodzenia życzyć nie mogę, bo sam mam pozycję odwrotną

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

Dlatego przedwczoraj wklejałem G/J na pierwszej stronie wątku DT .qduaty pisze: 01 sty 2020, 17:11navik pisze: 01 sty 2020, 17:03 Przywołany do tablicy ...oto jestem...i niech przemówią wykresy rożnych instrumentów i podobieństwa jakie w nich widzę
![]()
Na innych instrumentach zasięgi były robione z nawiązką i to sporą![]()
![]()
Ja bym nie wszedł - miało to IMO sens przedwczoraj gdyby się wykonało tak jak próbowałeś, ale teraz nie bardzo
W każdym razie powodzenia życzyć nie mogę, bo sam mam pozycję odwrotną![]()

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Weź pod uwagę że ruchy wykonywane w okresach o niższej płynności (okres świąteczno- noworoczny) często są niwelowane po tym jak rynek wraca do "normalności". Dokonało sie w ostatnich dniach osłabienie dolara i nawet naruszenie ważnych poziomów w niektórych przypadkach choć nie wszędzie. Mimo to dopiero zamknięcie świeczki tygodniowej będzie potwierdzeniem. Jeśli ceny wrócą do poziomów z początku tygodnia, a nawet z okresu przedświątecznego to jedyne co zostanie po ostatnich ruchach to piękne piny tygodniowe. A do końca tygodnia kalendarz pusty nie jest.JohnTitor pisze: 01 sty 2020, 16:26 Co sie stało ze dolar odrobil w jeden dzien wszystkie straty do PLN ?
dobra zmiana ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
To wiem i dlatego mnie to dziwi. Przed chwila sprzedałem dolara na cinkciarzu po.......... 3.88 WTF ? Dzieje sie cos o czym nie wiemy ? Strata odrobiona z nawiazka.
edka na xe.com pokazuje po 1.1190 ale dopoki nie otworza rynków to pewnosci nie bedzie czy takie notowania sie utrzymajaJohnTitor pisze: 01 sty 2020, 17:55 To wiem i dlatego mnie to dziwi. Przed chwila sprzedałem dolara na cinkciarzu po.......... 3.88 WTF ? Dzieje sie cos o czym nie wiemy ? Strata odrobiona z nawiazka.
www.xe.com
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Na revolucie mam 1.1191 wiec brzmi optymistycznieKermit pisze: 01 sty 2020, 18:03edka na xe.com pokazuje po 1.1190 ale dopoki nie otworza rynków to pewnosci nie bedzie czy takie notowania sie utrzymajaJohnTitor pisze: 01 sty 2020, 17:55 To wiem i dlatego mnie to dziwi. Przed chwila sprzedałem dolara na cinkciarzu po.......... 3.88 WTF ? Dzieje sie cos o czym nie wiemy ? Strata odrobiona z nawiazka.
www.xe.com

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
Przyjme btc

Dopóki nie otworzą rynku, to nie emocjonował bym się tymi ruchami.. .na otwarciu rynkow równie szybko kursy mogą wrocic na 'swoje' miejsce. Na chwilę obecna to wróżenie z fusów